Tracey vei tapailemansa miehen treffeille tutkimaan hedelmällisyytensä: "Se ei ollut niin romanttista kuin olisin toivonut"

3:35

Brittinainen vei miehen, jota oli tapaillut muutaman kuukauden, treffeille hedelmällisyysklinikalle testeihin. Kokemuksen jälkeen molemmat suosittelevat testaamaan hedelmällisyyden, jos lasten hankinta on mielessä.

Yllä olevalla videolla selvitetään, millaiset asiat heikentävät hedelmällisyyttä.

Kahden lapsen äiti Tracey Kiss, 30, huolestui kuullessaan tutkimuksesta, jonka mukaan miesten spermantuotanto on heikentynyt viimeisen neljänkymmenen vuoden aikana.

Aiheesta kertoo brittilehti The Sun.

Kiss halusi selvittää, että kaikki olisi hänellä ja mahdollisella puolisoehdokkaalla hyvin, sillä Tracey halusi vielä kolmannen lapsen.

– Halusin jonkun, jonka kykenisi perheeseen ja kolmannen lapsen hankkimiseen. Lapsen hankkiminen tulevaisuudessa on asia, josta en neuvottele. Tarvitsen viiden tai kymmenen vuoden suunnitelman, hän selittää.

Tracey päättikin viedä miehen, jota oli tapaillut seitsemän kuukautta, treffeille hedelmällisyysklinikalle. Hän halusi varmistaa, että hänen tapailemansa mies, Freddy Shaw, 27, oli hedelmällinen.

Naisen mielestä oli tärkeää saada tieto, sillä se auttaisi heitä pariskuntana eikä kävisi niin, että jossain vaiheessa he huomaisivat olevansa liian myöhässä.

Tulokset eivät olleet odotetut

Tracey olikin tyytyväinen, että he menivät treffeille klinikalle, sillä tiedot eivät olleet aivan sitä, mitä nainen olisi toivonut.

Kahden lapsen äidillä oli itsellään kaikki hyvin, mutta Freddyn siittiötiheys oli matala.

Tuloksista huolimatta Tracey ei halua lopettaa suhdetta mieheen, vaan pari suunnittelee lastenhankintaa jo aikaisemmin. Tracey myös auttaa Freddyä vähentämään stressiä ja mies syö vitamiineja, välttää alkoholia, pitää löysiä housuja sekä syö terveellisemmin varmistaakseen, että sperma pysyy kunnossa.

"Epäilin ensin"

– Epäilin ensin treffejä hedelmällisyysklinikalla. Se ei ollut niin romanttista kuin olisin toivonut, mutta tajusin, että romantiikan kanssa tulee myös herätyksiä tosielämään, Freddy selittää.

Mies kertoo olleensa ensin järkyttynyt tuloksista, mutta nyt vain tyytyväinen, että tulos on tiedossa ja asiaa voi suunnitella. Hän suosittelee kaikille muillekin miehille treffejä, joissa tutkitaan parin hedelmällisyys.

– Mitä aikaisemmin teet nämä testit, sen parempi. Nyt voin tehdä asioita auttaakseni. Kuulemme niin paljon siitä, että hedelmällisyys on naisten ongelma ja on melkein tabu, että miehen puhuisivat ongelmistaan, Freddy kiteyttää.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja