TPS-tähti Markus Nurmi teki härskin eleen HIFK-fanien suuntaan – "Tuli sen verran huutelua…"

Markus Nurmi iskee viime hetken tasoituksen TPS:lle ja tekee provosoivan eleen HIFK-faneille 3:01
Video: Markus Nurmi survoo loppuhetkien tasoituksen! Provosoiva ele HIFK-fanien suuntaan

TPS:n kultakypärä Markus Nurmi oli Helsingissä IFK-fanien hampaissa lähes koko perjantain ottelun ajan. Nurmi oli se, joka nauroi viimeisenä.

Helsingin vanhan jäähallin eli Nordiksen kotiyleisö raivostui Nurmelle sen jälkeen, kun TPS-tähti oli teatraalisesti myynyt jäähyn HIFK:lle.

Nurmella oli jo entuudestaan vanhaa historiaa IFK-fanien kanssa – parin vuoden takaisista pudotuspelisarjoista.

– Ensimmäinen kerta täällä pariin vuoteen. Ihan mahtavaa oli. Täällä on aina mukava pelata. Vaikka tulee huutelua, niin mikäs sen hienompaa. Upea peli, Nurmi fiilisteli MTV Urheilulle perjantain pelin jälkeen.

Nurmi teki sangen härskin eleen HIFK-fanien suuntaan, kun hän toi TPS:n tasoihin kolmannen erän loppuhetkillä. Käsi korvalle ja osoitukset HIFK-fanikulmaa päin.

– Sieltä tuli sen verran huutelua, että piti antaa jotain takaisin, Nurmi sanoi eleestään.

Video Nurmen tasoitusmaalista ja hänen korvatempustaan näkyy jutun yläreunasta. 

Nurmi nauroi viimeisenä, sillä TPS oli parempi voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 4–3. Nurmi oli mukana ratkomassa, kun hän upotti oman rankkarinsa sisään.

Ja sen jälkeen uudet pumppaukset HIFK-fanikulmaan.

– Tämä oli tosi tärkeä voitto meille. Vielä täältä, missä ei ole ikinä helppo voittaa. Kyllähän tämä tuo lisäbuustia, että pystyimme täällä kaatamaan HIFK:n. Heillä on kuitenkin todella laadukas joukkue jalkeilla, Nurmi niputti. 

Lue myös:

    Uusimmat