Järkyttävä video Sean ”Diddy” Combsista leviää – potkii tyttöystäväänsä hotellin käytävällä

Räppäri P. Diddy on syytettynä useissa oikeusjutuissa.

Räppäri Sean ”Diddy” Combsia, 54, on syytetty viime vuosina muun muassa useista pahoinpitelyistä, raiskauksista ja ihmiskaupasta. Nyt CNN on julkaissut järkyttävän videon, jossa räppäri pahoinpitelee entistä tyttöystäväänsä Cassie Venturaa. 

CNN:n julkaisema turvakameravideo on kuvattu vuonna 2016 Los Angelesissa sijaitsevassa hotellissa. Videolla Combs retuuttaa, potkii ja rahaa lattialla Venturaa. 

Ventura tapasi Combsin loppuvuodesta 2005, kun hän oli 19-vuotias ja tämä 37-vuotia. Hän allekirjoitti 10 albumin levytyssopimuksen Diddyn levy-yhtiön Bad Boy Recordsin kanssa  ja aloitti romanttisen suhteen tämän kanssaan muutama vuosi myöhemmin. Pari erosi vuonna 2018.

Marraskuussa 2023 Ventura haastoi P. Diddyn oikeuteen muun muassa fyysisestä hyväksikäytöstä, seksikaupasta ja raiskauksesta. CNN:n mukaan videon tapahtumat ovat yhteneväisiä Venturan nostamien syytteiden kanssa.

CNN ei ole kertonut, kuinka se sai videon haltuunsa, mutta kanavan mukaan videon aitous on varmistettu.

Marraskuun 2023 jälkeen Combs on joutunut vastaamaan viiteen muuhun siviilikanteeseen, joissa räppäriä syytetään muun muassa seksuaalirikoksista. Hän itse on kiistänyt kaikki syytteet ja tapausten käsittely on edelleen kesken.

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat