Arja Saijonmaa mukana Ruotsin Vain elämää -ohjelmassa: ”Pitää uskaltaa ottaa riskejä”

Arja Saijonmaa nähdään supersuositussa musiikkiohjelmassa.

Ruotsissa jo vuosia asunut suomalaislaulaja ja näyttelijä Arja Saijonmaa yllättää osallistumalla Så mycket bättre -musiikkiohjelmaan. Samaista ohjelmaa esitetään Suomessa nimellä Vain elämää. Saijonmaa kertoo Ruotsin TV4 -kanavan haastattelussa odottavansa ohjelman kuvauksia jännittyneenä, mutta innoissaan.

– Siitä tulee hauskaa ja nyt on oikea aika osallistua, Saijonmaa iloitsee TV4 -kanavan aamuohjelmassa.

Laulaja kertoo, että häntä on kyselty ohjelmaan useasti aiemminkin, mutta toteaa ajan olleen nyt otollinen. Hänen mukaansa ohjelmaan valmistautuminen on ollut antoisaa ja työlästä.

– Se on ollut vähän vaikeaa, koska hyviä kappaleita on niin paljon. Se on vähän kuin kävelisi metsässä poimimassa sieniä, Saijonmaa vitsailee.

Suurta suosiota Ruotsissa nauttiva artisti kertoo olevansa kunnianhimoinen. Hän toteaa aina kulkeneensa omia polkujaan ja olleen uskollinen itselleen ja valinnoilleen.

– Pitää uskaltaa ottaa riskejä, muuten siitä ei tule mitään. On luotettava omaan sisäiseen ääneensä.

Saijonmaa kertoo asiasta myös Instagram-tilillään.

– Olen niin onnellinen ja kiitollinen saadessani olla mukana Så mycket bättre -ohjelmassa. On kunnia jakaa lava näin upeiden artistien kanssa ja tulkita heidän musiikkiaan omalla tavallani. Odotan tätä taianomaista matkaa täynnä musiikkia, iloa ja uusia ystäviä, Saijonmaa kirjoittaa postauksessaan.

TV4 kertoo, että ohjelman 15 kausi kuvataan kesän aikana ja mukana on muun muassa suositun Alcazar-yhtyeen solisti Andreas Lundstedt. 

Saijonmaa on esiintynyt viime vuosina Suomessa Ylen suositussa Elämäni biisi -ohjelmassa.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat