Touko Aalto kommentoi MTV Uutisille putoamistaan Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailusta: "Tämä oli uskomattoman hieno kokemus"

3:35
Katso kauden ensimmäinen pudotus!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta putoaminen harmitti Touko Aaltoa ja tämän tanssiopettaja Jutta Heleniusta. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta ensimmäisinä pudonneet Touko Aalto ja Jutta Helenius kommentoivat MTV Uutisten haastattelussa fiiliksiään juuri pudotuksen jälkeen. 

– No en oikein osaa sanoa, oliko yllätys. Mutta tottakai harmittaa se, että saatiin tehtyä harjoituksissa aika hyvä suoritus, mutta nyt sitten tänään se ei oikein yltänyt sille samalle tasolle. Koen kuitenkin olevani todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja etenkin siitä, että pääsin Jutan opetukseen, Aalto kommentoi lähetyksen jälkeen.

– Meillä sattui muutama virhe. Taso on todella korkea ja tasainen tällä kaudella. Tässä voi käydä ihan kuinka vaan, Helenius kommentoi. 


Aalto kertoo, että hänen työkiireensä eivät tällä hetkellä mahdollista uuden harrastuksen aloittamista, mutta pienen tanssikipinän hän kuitenkin sai. 

– Tämä oli uskomattoman hieno kokemus. Olen saanut rohkeutta kokeilla uutta. Minulla on kyllä niin kokonaisvaltainen työ, että en pääse niin usein treenaamaan. Kipinä on saatu, niin siitä on helpompi ponnistaa, kun elämästä vähän enemmän vapaa-aikaa joskus löytyy, Aalto kommentoi. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja