Toto Wolffilta varoituksen sanat Lewis Hamiltonista

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff varoittelee, että sunnuntain Abu Dhabin GP:ssä nähdään ärsytetty Lewis Hamilton. Kisa käynnistyy mielenkiintoisen asetelman keskeltä, kun Hamilton ja paalumies Max Verstappen käyttävät erilaisia rengasseoksia.

Verstappen oli lauantain aika-ajon kuningas, napattuaan paalun lähes neljän kymmenyksen erolla ennen Hamiltonia (+0,371).

Hamilton myönsi suoraan Verstappenin paremmuuden, kehuen hollantilaisen jäätävää kierrosta.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff uskoo, että lauantain tulos ”herättää pedon”.

– Uskoisin, että hän on hyvin vihainen tästä tuloksesta. Se on hyvä juttu. Hän lähtee erittäin motivoituneena voittojahtiin, Wolff mietti muun muassa PlanetF1:n mukaan.

Wolffin mukaan kakkosruutu ei ole mitenkään huono lähtöpaikka sunnuntain kisaan. Iso mielenkiinto kohdistuu renkaisiin. Verstappen starttaa kisaan pehmeän seoksen pyörillä, kun taas Hamilton käyttää keskikovan seoksen kumeja.

– Otamme paljon mieluimmin medium-renkaat, Wolff kuittasi strategisesta näkökulmasta katsottuna.

– Max on nopea kuuden tai seitsemän kierroksen ajan. Toki, jos hän pystyy pitämään renkaistaan huolta, emme saa niin suurta hyötyä. Mutta voimme venyttää ensimmäistä vetoamme. Voimme myös valita erittäin aggressiivisen taktiikan ja antaa sillä heille painetta, Wolff jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat