Toto Wolffilta varoituksen sanat – Lewis Hamilton saa taas ”rakettimoottorin” käyttöönsä

Mercedeksen Lewis Hamilton on kaventanut Red Bullin Max Verstappenin MM-pistejohdon jo kahdeksaan pisteeseen. Sen lisäksi Hamilton saa loistavasti toimineen ”rakettimoottorin” käyttöönsä Saudi-Arabiassa.

Hamilton ajoi sunnuntaina ylivoimaisella tavalla Qatarin GP:n voittoon. Britti lähti kisaan paalupaikalta, eikä luopunut ykköspaikastaan missään vaiheessa.

Hamilton nappasi voiton jo useammassa kisassa käytetyllä moottorilla.

Kahden viikon päästä Saudi-Arabiassa kuvio muuttuu.

– Saudin radan pitäisi sopia meille hyvin. Toki. Tämä on ollut vuosi, jolloin ennakko-oletukset ovat kääntyneet herkästi päälaelleen, Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff mietti Skylle.

– Saamme Saudin pitkille suorille meidän tulisen moottorimme, mitä emme käyttäneet täällä Qatarissa. Toivottavasti Valtteri (Bottas) on taas kärkitaistelussa mukana. Tarvitsemme häntä, Wolff jatkoi.

Wolff viittasi tuliseen moottoriin, jota Hamilton käytti viime viikonloppuna Brasiliassa. Siellä britti teki hurjan nousun ensin lauantain sprinttikilpailussa ja perään sunnuntain kisassa.

Kyseistä myllyä nimitettiin "rakettimoottoriksi".

Bottaksesta puhuttaessaan Wolff viittasi suomalaisen heikosti sujuneeseen Qatarin kisaan. Bottas nousi sunnuntain kilpailun aikana parhaimmillaan kolmanneksi, kunnes hän koki rengasrikon. Bottas vedettiin pois radalta kierroksella 51.

Mercedes lähtee luottavaisena kauden kahteen viimeisimpään kisaan.

– Auto on nopea suorilla ja hyvä mutkissa. Nyt meidän täytyy vain kovasti hyökätä ja kerätä mahdollisimman paljon pisteitä. Niin aiomme myös tehdä, Wolff linjasi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja