Toto Wolffilta ja Lewis Hamiltonilta kovaa uhoa Mercedeksestä

Tulosruutu: Max Verstappen voitti Yhdysvaltojen GP:n, Red Bullille merkkimestaruus

F1:ssä yksi tämän kauden puhuttelevimmista tarinoista on ollut menestystallin Mercedeksen romahdus. Hopeanuolet eivät ole olleet enää joukon kärjessä, vaan käytännössä kolmosviulun soittajia. Tuoreeltaan Mercedeksestä on näkynyt lupaavia merkkejä. Tallin brittikuski Lewis Hamilton uhoaa: Mercedes on tullut takaisin.

Hamilton taisteli sunnuntaina Yhdysvaltojen GP:n voitosta aina loppupätkälle asti. Hamilton oli tovin ajan kärjessä, kunnes Red Bullin Max Verstappen saavutti hänet.

– Oli mahtavaa, että pystyimme jopa vähän kisaamaan Maxia vastaan. Hetken aikaa tuntui siltä, että pystyisimme ehkä jopa pitämään ykköspaikasta kiinni. Max oli kuitenkin pikkaisen liian vahva keskikovan seoksen renkailla meihin verrattuna, Hamilton totesi kisan jälkeen.

Verstappen voitti kisan, Hamiltonin oltua toinen.

Mercedes sai isolla kädellä kylmää vettä niskaan kauden alkuvaiheilla, kun saksalaistalli huomasi, ettei sen autossa ole riittävästi vauhtia. Hamilton ja tallin uusi kuski George Russell eivät pysyneet millään Ferrarien ja Red Bullien kyydissä.

– Olemme nyt paljon lähempänä heitä. Päivityspaketit ovat toimineet ja kisasimme nytkin voitosta, Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff iloitsi.

– Uskoisin, että tiedämme nyt, mikä meni auton kanssa vikaan. Emme pysty laittamaan sitä keskellä kautta kokonaan uusiksi. Sen takia meidän on pitänyt ottaa pieniä kehitysaskelmia. Olemme nyt oikealla tiellä, Wolff jatkoi.

Mercedeksen leiristä kuuluu nyt uhoa positiivisten askelmien jäljiltä.

– Kun uusi auto rakennetaan, aion viedä sen huipulle, Hamilton ilmoitti, viitaten ensi kauteen.

– Jos saamme auton, joka on tasavertainen muihin (Red Bulliin ja Ferrariin) nähden, uskon, että ensi kaudella nähdään todella mielenkiintoisia kisoja, Hamilton ennusti.

Lue myös:

    Uusimmat