Tori Spelling: Äitini ei kertonut minulle isän kuolemasta

Tori & Dean -sarjan seuraavassa jaksossa 7.4. raskaana oleva Tori Spelling iloitsee siitä, että hänen äitinsä on nyt enemmän mukana tyttärensä elämässä odotuksen aikana. Äitiys on aina ollut tärkeä asia Spellingille, sillä hänen oma äiti-suhteensa on kaikkea muuta kuin täydellinen. Lue, mitkä asiat saivat äidin ja tyttären sotajalalle!

Tori Spelling tunnetaan parhaiten näyttelijänä ja tosi-tv-tähtenä, mutta nainen on kokeillut siipiään myös kirjailijana. Spellingin esikoisteos sTORI Telling julkaistiin vuonna 2008 ja se nousi saman tien New York Timesin Best Seller -listan ykköseksi.

Myös Spellingin toinen kirja, Mommywood (2009), sai hyvän vastaanoton. Kirjassa Spelling valottaa lukijoille, minkälaista on kasvattaa pieniä lapsia tähtiä vilisevässä Hollywoodissa parrasvalojen keskellä.

Äitiys on Spellingille tärkeä asia, sillä hänellä on ollut oman Candy-äitinsä kanssa paljon ongelmia. Äiti ja tytär eivät olleet toisiinsa yhteydessä pitkään aikaan ja heillä oli riitaa muun muassa Spellingin kuolleen isän perinnöstä.

Spelling tilitti tuolloin lehdille, että hänen äitinsä ei tiedottanut lapsilleen isänsä terveydentilasta, vaan vietti rutkasti aikaa miespuolisen ystävän kanssa. Isänsä kuolemasta Spelling sai viestin ystävältään.

Vastaiskuna hänen äitinsä päätti, että Spelling saa kuolleen isänsä perinnöstä vain murto-osan. Ohjaajana tunnetun Aaron Spellingin omaisuuden arvo oli noin 400 miljoonaa euroa, josta Spelling lopulta sai osakseen vain 575 000 euroa.

Reilu vuosi sitten äidin ja tyttären välit kuitenkin paranivat, vaikka äiti Spelling väittikin, että ei tiedä edes tyttärensä osoitetta.

(AVA)

Lähteet: Msnbc.msn.com, Theinsider.com, Wikipedia.org

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja