Tommi Miettiseltä rajua tekstiä TPS:n kärkipelaajien suuntaan – "Olen syvästi pettynyt"

Lehdistötilaisuus: TPS - Jukurit 2:56
Videolla TPS-Jukurit-ottelun lehdistötilaisuus.

Mikkelin Jukurit oli tyly vierailija keskiviikkona Turkuhallissa, kun joukkue haki Turun Palloseurasta puhtaan 4–0-vierasvoiton. Ottelu ratkesi päätöserässä, kun Jukurit iski kolme kertaa kiekon kotijoukkueen maaliin.

Mikkeliläisten maalijuhlat aloitti ylivoimalla Pekka Jormakka, joka toisen erän viime sekunneilla yllätti TPS-vahti Eetu Anttilan. Voitto oli Jukureille jo toinen neljän maalin voitto turkulaisista kolmen viikon sisään.

– Erittäin hyvä ja täysipainoinen kuusikymppinen. Ylivoimamaali toisen erän lopulla antoi meille päätöserään hyvät saumat, jotka käytimme sataprosenttisesti, iloitsi Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen.

– Vaikka ottelun alussa oli epäonnea, niin joukkueen henkinen kantti kesti loistavasti. Pelikuri säilyi hyvin, ja puolustus hoiti hommansa mallikkaasti.

TPS:n päävalmentaja Tommi Miettinen ei pelaajiensa päitä silitellyt.

– Tunnelataus ja intohimo puuttuivat joukkueesta täysin, ja päätöserä oli täydellinen floppi. Olen syvästi pettynyt erityisesti kärkipelaajien suorittamiseen. Auttamattoman heikkoa. Pitäisi johtaa, niin jotain ihan muuta tulee tällä hetkellä. On syvän pohdinnan paikka joukkueessa, että mihin tässä mennään, Miettinen murahti.

Jutun yläreunan videolla Jukureiden päävalmentaja Olli Jokisen ja TPS-luotsin Tommi Miettisen kommentit pelistä.

Lue myös:

    Uusimmat