Tommi Liimatainen liehitteli huippumallia

Idolsissa tuomaroinut Tommi Liimatainen pääsi tiistaina tapaamaan naisen, jota on ihaillut jo nuoreta pojasta lähtien.

Helena Christensen on nainen, joka nousi yhdeksi maailman huippumalleista 90-luvulla. Kuvankaunis tanskalaiskaunotar sekoitti tuolloin monen nuoren miehen päät, ja yksi heistä on levy-yhtiöpomo ja Idols-tuomari Tommi Liimatainen.

Liimataisen ja huippumallin tiet kohtasivat viimein tiistaina, kun Helena Christensen saapui Suomeen Specsaversin vieraaksi. Suorasukaisesta tyylistään tunnettu Liimatainen meni tekemään tuttavuutta kauniin naisen kanssa tilaisuudessa ja kaksikko vaihtoikin kuulumisia tovin.

Intensiivisen keskustelun keskeytti tämän tästä kuitenkin tilaisuuden muut vieraat, jotka halusivat saada oman osansa kauniin huippumallin ajasta.

Heti tapaamisen jälkeen Liimatainen kertoi MTV3.fille keskustelleensa Helenan kanssa tämän asuinpaikasta ja siitä, että New Yorkiin on Suomesta nykyisin suorat lennot. Kysymykseen, pyysikö Liimatainen ihailemaansa naistaan treffeille, tulee vastaukseksi ympäripyöreä, mutta vihjaileva kommentti.

– Ehkä kohtaamme tuolla pelikentillä, levypomo veistelee.

Virallisesti sinkkuna viihtyvä Liimatainen on kertonut aiemmin julkisuudessa ihailevansa huippumallin viileää kauneutta. Tapaaminen unelmien naisen kanssa ei tuottanut miehelle pettymystä.

– Sanotaanko näin, että olen ollut pettynyt sen jälkeen, kun olen nähnyt niin Mötley Crüen kuin Ozzy Osbornen livenä. Nyt kun näin Helenan, niin siitä ei ollut pelkoa. Hän oli kauniimpi kuin kuvissa, mies tunnustaa.

Kalastamisesta tunnettu Liimatainen ei kuitenkaan veisi kaunista huippumallia kuitenkaan joen varteen kalastusreissulle.

– Onhan hän näyttävä nainen, mutta en ehkä kuitenkaan veisi häntä kalareissulle, Liimatainen naurahtaa.

Liimataisen ja yhden maailman tunnetuimman huippumallin tapaaminen ei ole jäänyt myöskään huomioimatta miehen kansainvälisiltä tuttavuuksilta.

– Kyllä tässä on tämän päivän aikana tullut yksi jos toinenkin viesti ulkomailta tästä tapaamisesta, mies kummastelee keskiviikkona.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat