Tomaattirisotto wokissa

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 ½ dl risotto riisiä tai tummaa riisiä
  • n. 10 aurinkokuivattua tomaattia
  • 2 prk tomaattimurskaa
  • 1-2 dl vettä
  • 2 tl oreganoa
  • n. 20 oliivia
  • 3 rkl kaprista
  • Pinnalle: basilikasilppua

Kuullota öljyssä ensin pilkottu sipuli ja lisää riisi. Purista joukkoon valkosipuli. Pilko aurinkokuivatut tomaatit pieniksi suikaleiksi ja lisää ne pannuun. Kaada tomaattimurska ja vesi sekaan. Anna ruoan kiehua kannen alla kypsäksi. Lisää joukkoon oregano, pilkotut oliivit ja kaprikset, hauduta hetken. Tarjoa tuoreen leivän ja raikkaan salaatin kera.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja