Toivo Sukarilla epätoivoinen joulu

Miljonääri-liikemies Toivo Sukarin loppuvuosi on ollut niin kiireinen, ettei hän ole ehtinyt ajatella joulua lainkaan, vaikka aatto on lauantaina.

Toivo "Topi" Sukarin vuosi on ollut aikamoista vuoristorataa ihmissuhdesotkuineen ja vaalirahakohuineen. Myös Ilkka Kanervan syntymäpäivälahjuksen jälkipuinti on harmittanut liikemiestä ajoittain niin rajusti, ettei uni ole tullut silmiin kuin vasta aamuyöllä.

– Lähes joka yö lakana on ollut stressin takia märkänä tuskan hiestä. Uskon kuitenkin, että oikeus tulee vielä voittamaan, Toivo Sukari sanoo ja viittaa kevään kuluessa annettavaan Helsingin käräjäoikeuden päätökseen.

Kaikista kohuista huolimatta Sukari antaa tälle vuodelle arvosanaksi tyydyttävän.

– Vuodelta 2012 toivon terveyttä ja hyvää ihmissuhdetta.

Sukarin väsymystä on vauhdittanut myös kaksitoistaosaisen tositelevisiosarjan nauhoitukset. MTV3:lla tammikuussa alkava ohjelma kertoo avoimesti liikemiehen selviytymistaistelusta työssä ja yksityiselämässä.

Sukari ei ole ehtinyt ajatella lainkaan joulua. Kaikki suunnitelmat ovat avoinna.

– Vietän joulun osittain ehkä yksin. Läheiseni asuvat kaikki Maskussa, joten käyn aattona varmaan lapsieni luona ja kenties ex-vaimonikin on samoissa ympyröissä mukana. Minulla on erittäin läheiset suhteen lapsiini ja lastenlapsiin, mies sanailee verkkaisesti ja kiertää kysymyksen mahdollisesta naisystävästään.

Toivo Sukari paljastaa, ettei hän ole vielä ostanut edes joululahjoja vaikka lapsenlapsia on kymmenen. MTV3.fi Viihdeuutiset yrittää auttaa tukalassa tilanteessa olevaa miljonääriä.

Entä jos antaisit kaikille läheisillesi lahjakortit kalustetaloon, sillä lasten toivomat hittilahjat ovat kaupoista jo lähes loppu.

– Vähän kylmä lahjaidea nuo lahjakortit, Sukari tyrmää naureskellen.

– Taidan ostaa jokaiselle tytölle samanlaisen joululahjan ja pojille myös, niin silloin minulta kuluu lahjojen ostamiseen aikaa vain yksi tunti.

(MTV3–KIKKA ISOVIITA)

Lue myös:

    Uusimmat