Äiti kertoi tyttärelleen tämän vauvan kuolleen synnytyksessä – 30 vuotta myöhemmin DNA-testi paljasti musertavan totuuden

Vanhemmat luulivat poikansa kuolleen synnytyksessä – saivat elämän mullistaneen sähköpostin 29 vuotta myöhemmin 1:36
Katso koskettava video, jossa Tina Bejarano kertoo tarinansa kuolleeksi luulleesta lapsestaan.

Yhdysvaltalaisnainen jakoi tarinansa yhdysvaltalaismedioiden kanssa, jotta muut erotetut perheet eivät luovuttaisi rakkaidensa etsimisessä.

Kalifornialainen Tina Bejarano sai ensimmäisen lapsensa 17-vuotiaana. Tinan äiti kertoi teinityttärelleen, ettei tämä saisi pitää synnyttämäänsä lasta.

– Seuraavana päivänä hän kertoi minulle: ”Vauva kuoli 15 minuuttia syntymänsä jälkeen. Hän ei koskaan selvinnyt. Hän oli sairas”, Tina muistelee KMPH-uutissivuston haastattelussa.

Lähes kolme vuosikymmentä myöhemmin Tina sai tietää, että hänen äitinsä valehteli.

Lohduttomien vuosikymmenien jälkeen iloisia uutisia

Tina oli miehensä Eric Garderen kanssa muistanut kuolleeksi olettamansa vauvan syntymäpäiviä joka vuosi. Tuolloin esikoisensa menettänyt äiti on aina itkenyt lohduttomasti menetystään.

– Se oli joka vuosi raskasta aikaa. Hän vajosi syvään masennukseen, Eric kertoo.

Eric ei ole vauvan biologinen isä, mutta hän meni naimisiin Tinan kanssa vain kuukausia synnytyksen jälkeen. Pariskunnalla on kaksi lasta.


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Viime vuonna Tinan ja Ericin tytär suostutteli äitinsä tekemään DNA-testin. Myöhemmin Tina sai sähköpostiviestin. New Jerseyssä vaimonsa ja vauvansa kanssa elävä 29-vuotias Kristin uskoi, että Tina oli hänen äitinsä. 

Tina ja Eric eivät olisi voineet olla onnellisempia. Pitkään surtu lapsi olikin hengissä.

Vauva adoptoitiin vain viiden päivän ikäisenä

Kristin oli adoptoitu rakastavaan perheeseen viisi päivää syntymänsä jälkeen. Kristin ei ollut koskaan saanut tietää, kuinka paljon hänen biologinen äitinsä kaipasi lastaan.

Tina ja Eric ovat toivottaneet Kristinin tervetulleeksi perheeseensä. Kolmikko on viestitellyt lähes päivittäin parin kuukauden ajan. Vuosia sitten erotettu perhe aikoo tavata ensimmäisen kerran marraskuussa.

Tina ja Eric toivovat, että heidän tarinansa rohkaisee muita erotettuja perheitä olemaan luovuttamatta ja etsimään rakkaimpansa.

Lue myös:

    Uusimmat