Kaksoset eivät näyttäneet ollenkaan toisiltaan – DNA-testi paljasti äidin varjeleman salaisuuden

Identtiset kaksossiskot naivat identtiset kaksosveljet 1:47
Amerikassa identtiset kaksossiskot ovat menossa naimisiin identtisten kaksosveljien kanssa.

Kiinalaisnainen jäi kiinni pettämisestä harvinaislaatuisella tavalla, uutisoivat muiden muassa UNILAD sekä The Sun.

Kaksoset synnyttänyt kiinalaisnainen narahti aviomiehensä pettämisestä, kun DNA-testi paljasti, että lapsilla on eri isät.

Eri-isäiset kaksoset ovat hyvin harvinainen ilmiö, joka on seurausta kahden munasolun hedelmöittymisestä kahden eri yhdynnän tuloksena saman kuukautiskierron aikana. Kiinalaisnaista hoitaneiden lääkäreiden mukaan kaksosten äidillä oli mitä luultavimmin ollut seksiä molempien isien kanssa vain muutaman päivän päässä toisistaan.

Yhden yön juttu johti harvinaislaatuiseen tapahtumaan 

Vyyhti lähti purkautumaan, kun naisen puoliso huomasi, etteivät hänen omikseen luulemansa kaksoset näyttäneet ollenkaan toisiltaan: lapsilla oli erilaiset silmät, suu ja nenä, kertoo kiinalainen Strait Herald -sivusto. Toinen kaksosista ei muistuttanut isäänsä alkuunkaan. Aviomies ei kuitenkaan epäröinyt hetkeäkään, ettei olisi molempien lasten isä.

Xiamenin kaupungin viranomaisten vaatima vanhemmuustesti kuitenkin paljasti, että miehen aviopuoliso oli pettänyt häntä. Lapsilla oli eri isät.

Mediatietojen mukaan lasten äiti oli aluksi kieltänyt DNA-testin tuloksen ja väittänyt aviopuolisonsa peukaloineen testiä. Lopulta nainen kuitenkin myönsi, että hänellä oli ollut yhden illan juttu toisen miehen kanssa.

Petetyn aviomiehen kerrotaan sanoneen, että hän haluaa toki kasvattaa oman lapsensa, muttei toisten lapsia.

Lue myös:

    Uusimmat