Mainos

Timantti on ikuinen

Kihla- ja vihkisormuksille asetetaan tänä päivänä erittäin korkeita vaatimuksia. Sormuksen tulisi olla ensinnäkin yksilöllinen, toisaalta trendikäs mutta samalla myös ajaton. Vaihtoehtojen runsaus saattaa hämmentää: kuinka valita lukemattomista sormusmalleista se, joka täyttäisi kaikki vaatimukset juuri oikealla tavalla?

Kalevala Korun uudet kultasormukset täyttävät korkeimmatkin kihla- ja vihkisormuksille asetetut odotukset. Kuten kaikki Kalevala Korun tuotteet myös kultasormukset ovat yhdistelmä ajatonta, puhdaslinjaista muotoilua, korkealuokkaisia raaka-aineita ja taidokasta suomalaista käsityötä.

Ikuisen rakkauden symboleista timantti on edelleen halutuin. Ajan hengen mukaisesti Kalevala Korun uusiin kultasormusmalleihin istutetut timantit ovat suuria ja näyttäviä.

Pisara- ja Täysikuu-sormuksissa pelkistettyyn sormusrunkoon istutettu kookas timantti on sormuksen itseoikeutettu katseenvangitsija.

Tähtisade- ja Tähtitaivas-malleissa säkenöivän timanttirivin keskelle on istutettu yksi suurempi timantti. Klassisissa Aurea-timanttirivisormuksissa valittavanasi on peräti yhdeksän eri timanttikokoa. Mieltymyksiesi mukaiseksi räätälöity sormus valmistetaan käsityönä 18 karaatin kelta- tai valkokullasta lyhyellä toimitusajalla.

Kalevala Korun timanttisormuksen loisto ei himmene koskaan - timantti on ikuinen.

Teksti ja kuvat: Kalevala Koru

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.