Mari Valosaari muuttaa tilapäisesti lastensa kanssa Brasiliaan – ex-mieheltä kaihoisa päivitys asiasta

Mari Valosaari lähti kahdeksi kuukaudeksi Brasiliaan lastensa kanssa. 

Bloggaajana ja juontajana tunnettu Mari Valosaari kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään yllättävästä muutoksesta. Hän lähtee kahden lapsensa kanssa kahdeksi kuukaudeksi Brasiliaan. Valosaarella on kaksi lasta ex-miehensä, muusikkona tunnetun Jontte Valosaaren kanssa. 

– Se on menoa nyt! Nähdä taas toukokuussa. Toki meidän meininkiä pääsee reissun aikana seuraamaan täällä IG:ssä, blogista ja YouTubesta. Mä lähdin siis Brasiliaan lasten kanssa kahdeksi kuukaudeksi. Availen reissun syytä myöhemmin lisää, Valosaari kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen. 

Myös Jontte Valosaari on julkaissut asian tiimoilta päivityksen Instagram-tilillään. Kuvassa hän poseeraa kameralle lastensa kanssa. 

– En oo ollu heistä koskaan lähellekkään näin pitkää pätkää erossa.Voi sitä ikävän määrää mikä on tiedossa, mutta aika menee onneksi nopeasti.Jospa mullakin olisi taloprojekti lähellä maalia, kun he tulevat takaisin.Iskän rakkaat MILA & MIO, hän kirjoittaa. 

Jontte ja Mari Valosaari erosivat vuosi sitten. Ex-pariskunta asuu edelleen yhdessä, toinen yläkerrassa ja toinen alakerrassa. Jontte Valosaari rakentaa paraikaa hirsitaloa heidän yhteisen kotinsa viereen. Mari Valosaari kertoi viime elokuussa MTV Uutisille, että myös uudet mahdolliset kumppanit ovat tervetulleita heidän kotiinsa.

– Vieläkin kaikki on todella kesken. Jontte asuu siellä. Olen lunastanut talon itselleni. Hän rakentaa naapuritontille omaa taloa, Valosaari kertoi.


Lue myös:

    Uusimmat