Tiktak paljasti salaisuuden Viihdeuutisille

Tiktakin Petra, Noora ja Emppu paljastivat tänään Viihdeuutisille salaisuuden, jota on varjeltu koko yhtyeen historian ajan. Tiktakin mimmit ovat nimittäin aina kertoneet keksityn tarinan siitä, miten yhtye sai nimensä. Tarinan mukaan järjestysmies olisi huikannut ennen yhtä koulukeikkaa: "Tik tak, kello käy, nouskaa lavalle!", ja että yhtye olisi napannut tästä huikkauksesta nimensä.

- Se tarina ei ole totta, nyt voimme sen paljastaa, iloisesti nauraneet Petra, Noora ja Emppu paljastivat tänään.

- Oikeasti nimen keksi tyttö, joka soitti koskettimia Blue Moon -nimisessä bändissä, joka oli Tiktakin esiaste. Emme kuitenkaan viitsi paljastaa tämän tytön nimeä, tiktakilaiset kertoivat.

Tiktak lähtee ensi viikolla, eli 2. marraskuuta jäähyväiskiertueelle, joka päättyy tuplakeikkoihin Helsingin Tavastialla 8. ja 9. joulukuuta. Sen jälkeen vähän yli parikymppiset nuoret naiset jäävät eläkkeelle Tiktakista.

¬- Eläkkeelle parikymppisenä… Jihuu! Kalenterin täyttäminen ei ole vaikeaa, sillä me kaikki opiskelemme, Noora nauroi.

Tiktakin nettisivuilla kerrotaan, ettei yhtye pidä paluuta mahdottomana. Tänään Petra, Noora ja Emppu kuitenkin kertoivat, ettei paluu tunnu tällä hetkellä todennäköiseltä. Heidän mukaansa musiikin teko vaatii niin paljon aikaa ja motivaatiota, että muut asiat - kuten opiskelu - menevät edelle.

- Jos meille kaikille kuudelle tulee yhtä aikaa kuin salama kirkkaalta taivaalta halu tehdä lisää musiikkia, me palaamme, Petra mietti.

- Silloin kaikkien pitäisi olla valmiita siirtämään kaikki muut asiat sivuun Tiktakin tieltä, Emppu komppasi.

Yhtyeen tuhansien fanien ei silti tarvitse olla täysin ilman Tiktak-mimmien musiikkia, sillä sen jäseniltä on luvassa soolomateriaalia.

Empulla on jo plakkarissaan soololevy ja hän aikoo jatkaa musiikin tekoa Dame-nimensä alla.

- Heti, kun aikaa löytyy, alan tehdä uusia biisejä kakkoslevyä varten, Emppu valaisi.

Myös Petralla on suunnitteilla sooloura.

- Tällä hetkellä etsiskelen sopivia lauluntekijöitä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat