Tiger Woods katosi maan alle – paparazzit tekivät virhearvion, harrastepelaaja sai napattua videon

1:04
Tiger Woods antaa videolla näytteen puttiosaamisestaan.

Golfin PGA-kiertue on palannut koronavirustauon jälkeen, mutta Tiger Woodsin liikkeistä ei ole mitään tietoa. 

Tiger Woods on tunnettu siitä, että hän astelee julkisuuteen harvoin. Ja silloinkin omilla ehdoillaan. 

Woods on ollut viime aikoina tavallistakin enemmän piilossa. Kun Tiger Woods on pitänyt hiljaiseloa, media on lähtenyt jahtaamaan hänen hulppeaa luksusjahtiaan. 

Kun Tigerin aluksen nähtiin liikkuvan Floridan Port Palm Beachilta pohjoiseen, pääteltiin, että hän matkustaa kilpailemaan Harbor Town Golf Links -kentälle. Oletus osoittautui vääräksi, eikä Woodsia näkynyt kisoissa. 

Ammattilaispelaajien sijaan Woods on nähty pelaamassa oman Charlie-poikansa kanssa yksityisellä Frederica Golf Clubilla St. Simon´s Islandilla. Harrastepelaaja nappasi videon, joka lähti leviämään somessa. 

Golfpiireissä on epäilty, että Woods karttaa kilpailuja koronavirustartuntojen takia. Nick Watney ja Cameron Champ sairastuivat, kuten myös kaksi caddieta. 

Woods on pelannut tällä kaudella vain kolme PGA-kisaa. Hänen odotetaan palaavan kisakentille 9. heinäkuuta PGA-kiertueen kisassa Murfield Villagessa. 

– En usko, että näemme häntä ennen Memorial Tournamentia. Tiger tykkää pelata samoissa paikoissa. Se vähän mitä olemme nähneet hänestä talvella, vaikuttaa fantastiselta, Golf Channelin asiantuntija Justin Leonard arveli. 

HBO on tekemässä Woodsista dokumenttielokuvaa, joka on tarkoitus julkaista ennen marraskuun US Mastersia. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja