Mainos

Tietoa Finnmatkoista

Matkustus on aina kiehtonut ihmisiä, mutta vasta viime vuosikymmeninen aikana siitä on tullut "joka miehen oikeus" tai mahdollisuus, johon vain harvoilla ja valituilla oli ennen varaa. Chartermatkustus avasi matkailumaailman kaikkien ulottuville 60-luvulla. Se mitä tänään kutsumme charteriksi - tilauslennoksi - syntyi jo 1950-luvulla.

Oy Finnmatkat Ab järjestää vuosittain noin 277 000 valmismatkaa ja se on Suomen toiseksi suurin matkanjärjestäjä. Finnmatkat on osa TUI Nordicia, joka on Pohjoismaiden suurin matkanjärjestäjä.

Finnmatkat valmismatka on lomalaiselle turvallinen valinta, sillä asiakkaiden rahat on turvattu matkanjärjestäjän asettamalla vakuudella.

Yrityksen historia alkaa 1960-luvulta, jolloin Vingresor, jonka nimi muutettiin myöhemmin Finnmatkoiksi, rekisteröitiin Suomessa. Vuonna 1966 ensimmäiset suorat lennot alkoivat Helsingistä Mallorcalle, Rhodokselle ja Riminille. Vuonna 2000 Fritidsresor Group osti Finnmatkat, Suomen toiseksi suurimman valmismatkajärjestäjän. Talvikauden alussa 2002 Fritidsresor Suomessa yhdistyy Finnmatkojen kanssa. Suomen pääbrandiksi Finnmatkat. Oy TIH Finland Ab nimi vaihdetaan Oy Finnmatkat Ab:ksi ja uusi hymy-logo sekä kansainvälinen visuaalinen ilme julkaistaan. Finnmatkojen on line –myymälä avataan netissä ja muutamassa vuodessa Internet-myynti tuplaantuu ja netistä tulee Finnmatkojen suurin yksittäinen myymälä.

Tutkimusten mukaan Finnmatkat on tänä päivänä nouseva matkailualan brandi. Finnmatkoissa uskotaan valmismatkapakettien olevan tulevaisuudessakin suomalaisten lomamatkustajien ykkösvaihtoehto edullisuudestaan, turvallisuudestaan ja helppoudestaan johtuen.Teksti ja kuva: Finnmatkat

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja