Mainos

Tiesitkö? Tästä syystä sinun tulisi lisätä hajuvettä napaasi

Haluatko tuoksua hyvälle aamuvarhaisesta iltamyöhään? Siinä tapauksessa, tämä vinkki on juuri sinua varten! 

Olet taatusti kuullut neuvon, että hajuvettä kannattaa suihkauttaa vartalon kohtiin, joissa pulssi tuntuu. Näissä kohdissa veri virtaa voimakkaasti ja lämmittää ihoa, mikä tehostaa hajuveden tuoksua.  

Hajuveden tuoksu kuitenkin haalistuu päivän mittaan. Jos tarkoituksenasi on pysyä ihanan tuoksuisena aamusta iltaan saakka, sinun kannattaa lisätä hajuvettä pulssikohtien lisäksi myös yhteen hieman erikoisempaan paikkaan – nimittäin napaasi.

Hiusharja apuun lisätuoksua kaipaaville

Neuvo voi kuulostaa oudolta, mutta monet asiantuntijat ja julkisuuden henkilöt luottavat tähän neuvoon. Heidän mukaansa napa on erinomainen paikka hajuvedelle, sillä se toimii luonnollisena säilytyspaikkana tuoksulle. Kun keho lämpiää, tuoksu vapautuu navasta pitkin päivää.

Jos siis haluat tuoksua hyvältä koko päivän, lisää kaulan ja ranteiden lisäksi hajuvettä myös muihinkin lämpimiin paikkoihin, kuten napaan ja vaikkapa polvitaipeisiin.

Jos kaipaat vielä lisätuoksua, suihkauta hajuvettä hiusharjaasi ja vedä hiustesi läpi. Tuoksu tarttuu hiuksiisi tasaisesti saaden aikaan raikkaan tuoksun.

Näillä vinkeillä luot kestävän huulimeikin hetkessä. 

1:04

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.