Tiesitkö nämä Google Chromen salaiset ominaisuudet? Muista tämä näppäin, jos internet-yhteys katkeaa…

Googlella on pari ässää hihassa, joiden avulla suositun Chrome-selaimen käyttöä voi nopeuttaa ja nettiyhteyden pätkiessä keksiä tekemistä.

Google Chrome on täynnä erilaisia kikkoja, joiden avulla voi helpottaa selaimen käyttöä. Yksi käytännöllinen ja aikaa säästävä vinkki on navigoida välilehtien välillä käyttämättä hiirtä. Yksinkertainen näppäinyhdistelmä vaihtaa välilehteä hetkessä.

Nopea välilehden vaihto onnistuu painamalla Command tai Control -nappia ja numeroa 1–9 väliltä. Välilehdet lasketaan vasemmalta alkaen.

Toinen Google Chromen jännittävä ominaisuus ei välttämättä ole yhtä hyödyllinen, mutta viihdyttävä se voi olla. Kun internet-yhteys katkeaa, koneen ruudulle ilmestyy inhottava "Unable To Connect To The Internet" tai "There is no Internet connection". Tekstin yläpuolella on pikseleistä tehty tyrannosaurus rex-dinosaurus, joka on avain yksinkertaiseen peliin.

Paina välilyöntiä tai nuolinäppäintä ylös, joka saa dinosauruksen juoksemaan ja pelin käyntiin. Pelaajan tarkoituksena on painaa välilyöntiä aina esteiden tullessa, joka saa dinosauruksen hyppimään esteiden yli.

Lähde: LadBible

***

6:35

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja