Tiesitkö? Herttuatar Meghanin nimi ei ole oikeasti Meghan – eikä prinssi Harry ole oikeasti Harry

6:37
Harry ja Meghan ovat virallisesti karanneet hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, miltä heidän tulevaisuutensa oikeasti näyttää

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn esikoisen Archie Harrisonin syntymätodistuksesta löytyy paljon tietoa, joka on yllättänyt monet.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoinen Archie Harrison täyttää 6. toukokuuta vuoden. Pienokainen syntyi Westminsterissä Lontoossa sijaitsevassa yksityissairaalassa ja syntymän jälkeen silminnähden ylpeä isä Harry ilmoitti henkilökohtaisesti medialle poikansa syntymästä. 

Archie Harrison sai luonnollisesti syntymätodistuksen, jossa on mukana runsaasti tietoja myös hänen vanhemmistaan. Kun syntymätodistus tuli julkiseksi, se paljasti paljon ennen näkemätöntä tietoa hänen äidistään Meghanista. 

Ensinnäkin kansalaisia hämmästytti vuosi sitten se, kuinka herttuatar Meghanin ammatiksi on listattu "Yhdistyneen kuningaskunnan prinsessa". Tämä kummastutti monia, sillä Meghanin virallinen titteli on kuitenkin Sussexin herttuatar. Tämän tittelin hän sai hääpäivänään kuningatar Elisabetilta.

Teknisesti Meghan on myös prinsessa aviomiehensä prinssi Harryn ansiosta, muttei tämä kuitenkaan ole hänen virallinen tittelinsä. Tätä titteliä Meghanista ei myöskään käytetä virallisissa yhteyksissä sen jälkeen, kun hänen ja Harryn vetäytyminen kuninkaallisista velvollisuuksistaan tuli viralliseksi 1. huhtikuuta alkaen.  

Toinen asia, joka on kummastuttanut kansaa Archien syntymätodistuksessa, on Meghanin oikea nimi. Se ei nimittäin suinkaan ole Meghan, vaan Rachel. Tämä on hänen syntymänimensä, vaikka hänen vanhempansa Thomas Markle ja Doria Ragland ovatkin kutsuneet häntä Meghaniksi syntymänsä jälkeen. Myös kaikki herttuattaren ystävät kutsuvat herttuatarta Meghaniksi Rachelin sijaan. Rachel Zane oli Meghanin esittämän hahmon nimi supersuositussa Pukumiehet-sarjassa ennen kuin hän meni naimisiin Harryn kanssa.

Myös Harry on merkitty Archien syntymätodistukseen omalla nimellään, joka on tosiasiassa Henry.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja