Mainos

Thors: Vain perussuomalaisten ydinryhmä tietää mitä tekee

Nykyisessä toimitusministeriössä maahanmuutto- ja Eurooppaministerinä toimiva Astrid Thors (rkp.) ei hyväksy perussuomalaisten rasismin vastaisen julkilausuman kohtia niin sanotusta positiivisesta syrjinnästä.

Julkilausumassa perussuomalaiset muun muassa tuomitsee kieleen tai etniseen taustaan perustuvan suosimisen työmarkkinoilla ja koulutuksessa.

- Tämä on sellainen julistus, jota meidän eduskuntaryhmämme ei voi allekirjoittaa. Se ei ota huomioon todellista ihmisryhmien tasa-arvosta, jota ei saavuteta ellei huomioida ihmisten erilaisuutta. Tämä on tälläinen ultraliberalistinen kannanotto, joka ei hyväksy ihmisryhmiä ryhminä. Onko sitten suomalaisuutta olemassa ollenkaan tällaisessa maailmassa, Thors kysyy.

Säätytalolta tavoitetun Thorsin mukaan moni perussuomalainen ei julkilausumaa hyväksyessään ole ymmärtänyt sen kaikkia kohtia.

- Tämä osoittaa erinomaisesti sen, millä tavalla perussuomalaisten keskuudessa toimitaan. Siellä on tietty ydinryhmä, joka tietää mitä tekee ja sitten on muu joukko, joka ei ihan tiedä missä mennään. Luulen, että moni ei perussuomalaisten ryhmässä tarkoittanut sitä, joka on nyt tästä julistuksesta luettavissa.

(MTV3)

Katso Pekko Ylösen juttu (Seitsemän uutiset 27.5.2011)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.