Amerikkalaisen Jessican kasvot menivät mustelmille hammasoperaation myötä: "Näytän kirjaimellisesti hirviöltä"

Jessican hammasoperaatio johti karmivaan mustelmaan: "Näytän kirjaimellisesti hirviöltä" 1:28
Amerikkalaisnaisen hammasoperaatio johti järkyttävään lopputulokseen.

Jessica Macko sai implanttioperaation sivutuotteena valtavan kasvomustelman.

Amerikkalaisnaisen hammasoperaatio johti yllättävään lopputulokseen. Jessica Macko, 44, kävi hammaskirurgilla ja sai implanttileikkauksen sivuvaikutuksena koko kasvonsa peittävän mustelman. Katso yllä olevalta videolta, miltä Jessica näytti!

"Minua pelotti, se vain paheni joka tunti"

Mackolta poistettiin useita hampaita, jotka olivat kärsineet hänen aiemmasta syömishäiriöstään. Tilalle laitettiin useita implantteja kerralla. 

Naista oli varoitettu toimenpiteen aiheuttamasta turvotuksesta ja mustelmista, mutta Macko ei silti osannut odottaa karua lopputulosta. Hammasimplanttileikkaus voi aiheuttaa mustelmia, jotka voivat levitä laajalle alueelle. Ne katoavat kuitenkin noin viikossa.

– Implanttien asentamisen jälkeisenä päivänä kasvoni turposivat, mustelmia alkoi ilmestyä päivä tämän jälkeen. Minua pelotti, se vain paheni joka tunti, Macko kuvasi Reutersille.

Mustelmia oli leuan lisäksi silmien ja nenän alla. Myös kivut olivat kovat

– En arvannut, miten paljon se sattuisi, ennen kuin koin sen. En tajunnut, miten brutaalia se olisi, teksasilaisnainen kuvailee.

"Näytän kirjaimellisesti hirviöltä ja oloni myös tuntuu hirviömäiseltä"

Lopulta hän uskaltautui esittelemään mustelmaansa somevideoilla. Rajuin mustelmaklippi on kerännyt yli kuusi miljoonaa katselukertaa.

– Ette ole nähneet kuvia, koska ne ovat olleet tätäkin pahempia, Macko kuvaili.

Hän kertoi tuntevansa olonsa hyvin rumaksi. Hän kiittikin saamastaan tuesta.

– Näytän kirjaimellisesti hirviöltä ja oloni myös tuntuu hirviömäiseltä. Tiedän, että se on hölmöä ja pinnallista, mutta on vaikeaa nähdä itsensä tällaisena.

"Saan tavallisesti mustelmia helposti, mutta mitään tällaista en ollut koskaan kokenut"

Moni somessa alan ammattilaiseksi esittäytyvä piti mustelmaisuutta liian rajuna ja kehotti Mackoa heti ensiapuun tai lääkärinsä pakeille. Macko kertoi ottaneensa heti yhteyttä lääkäriinsä huomattuaan mustelmien laajuuden. Naisen mukaan lääkäri kuitenkin vakuutteli, että mustelmaisuus on tavallinen oire. 

– Hän sanoi, että on jopa nähnyt yhden ihmisen, jolla tilanne oli pahempi. Saan tavallisesti mustelmia helposti, mutta mitään tällaista en ollut koskaan kokenut. Minulla myös on anemia, mikä on voinut aiheuttaa pahempia mustelmia.

Mackon tapauksessa mustelmat katosivat lopullisesti parissa viikossa. Hän ei kadu leikkausta ja suosittelisi sitä.

Kaikki kirurgiset toimenpiteet aiheuttavat turvotusta, joka kuitenkin katoaa päivissä. Mikäli turvotus hammasleikkauksen jälkeen jatkuu pitkään, on syytä hakeutua lääkäriin.

Katso myös: Tomin hammaslääkärikäynti päättyi sairaalaan – henkäisi poranterän keuhkoihinsa

Tomin hammaslääkärikäynti päättyi sairaalaan – henkäisi poranterän keuhkoihinsa 1:36
Tom Jozsi päätyi suoraan hammaslääkäristä ensiapuun.

Lue myös:

    Uusimmat