Therese Johaug ei suostu nukkumaan omassa vuoteessa – jakaa sängyn toisen maajoukkuetähden kanssa

Norjan hiihtotähdet Therese Johaug ja Ingvild Flugstad Östberg ovat niin hyviä ystäviä, että nukkuvat yhdessä, vaikka huoneessa olisikin kaksi sänkyä. Norjalaismedia NRK kertoi Östbergin ja Johaugin läheisestä ystävyydestä.

Johaug teki hurjan paluun hiihtoon ja hävisi maailmancupin kokonaiskilpailun ainoastaan siitä syystä, että ei osallistunut läheskään kaikkiin kilpailuihin kauden aikana. Kokonaiskilpailun vei Östberg ennen Venäjän Natalja Neprjajevaa

– Nyt voin nukkua voittajan liivi päällä, nyt se on minun. Se on ihanaa, se on massiivista, Östberg sanoi viimeisen kilpailun jälkeen.

Isot kiitokset Östbergiltä saanut Johaug kertoi, että heillä on erityinen yhteys. 

– Siinä on jotain erityistä, että Ingvild onnistui tässä. Meillä on hyvin läheinen ystävyyssuhde. Harjoittelemme paljon yhdessä kotona ja kisoissa. Sen lisäksi elämme parisängyssä, Johaug sanoo ja repeää nauruun.

– Täälläkin meillä oli kaksi sänkyä huoneessa, mutta minä ja Ingvild nukumme silti parisängyssä, Johaug jatkaa.

Samassa sängyssä nukkuminen on aiheuttanut ihmetystä juuri sen takia, koska huoneessa on kaksi vuodetta. 

– Meillä on kaksi eri siivoojaa hotellissa, jotka ovat häkeltyneet siitä ja kysyneet meiltä, että tiedättekö huoneessanne olevan kaksi sänkyä. Vastaamme, että tiedämme, mutta jaamme silti toisen niistä, Östberg kertoo. 

Lue myös:

    Uusimmat