The Crown -sarjasta tuttu brittitähti on menehtynyt 66-vuotiaana

Haydn Gwynne menehtyi sairauteen 66-vuotiaana. 

Brittinäyttelijä Haydn Gwynnen uutisoidaan menehtyneen perjantaina 20. lokakuuta lontoolaisessa sairaalassa perheensä sekä ystäviensä ympäröimänä, kertoo AP. 66-vuotiaana menehtynyt Gwynne oli saanut hiljattain syöpädiagnoosin. 

Gwynne muistetaan muun muassa rooleistaan kuningas Charlesin puolisona Camillana kuninkaallissatiirissa The Windsors sekä kuningatar Elisabetin hovinaisena Susan Husseyna sarjassa The Crown.

Uransa aikana Gwynne oli ehdolla useampaan otteeseen sekä Olivier- että Tony-palkintojen saajaksi. Gwynne nähtiin kuluvan vuodenkin aikana useissa näytelmissä Lontoossa ja hänen oli tarkoitus esiintyä myös Stephen Sondheim's Old Friends -produktiossa, mutta vetäytyi sen harjoituksista syyskuussa vedoten yllättäviin henkilökohtaisiin syihin. 

Näyttelijä Helen Mirren, jonka vastanäyttelijänä Gwynne toimi vuoden 2013 elokuvassa The Audience, jakoi perjantaina oman muistonsa edesmenneestä tähdestä ja kuvaili tämän olleen "ihastuttava persoona sekä täydellisen omistautunut näyttelijä". 

Lue myös:

    Uusimmat