Mainos

The Crown -jakso suututti kuningatar Elisabetin: "Sitä ei kerta kaikkiaan tapahtunut"

0:45

Kuningatar Elisabet ei pidä tavasta, jolla prinssi Philip on esitetty The Crown -sarjan jaksossa.

VIDEO: The Crown -sarja sai uuden kuningattaren

Kuningatar Elisabetin kerrotaan pitäneen The Crown -draamasarjan ensimmäisestä kaudesta, joka keskittyi kuningattaren valtakauden ensimmäisiin vuosiin. The Expressenin mukaan kuningatar ei kuitenkaan ole ollut yhtä mieltynyt sarjan toiseen tuotantokauteen.

Kuningatar Elisabet ei pidä toisen tuotantokauden jaksosta, jossa näytetään kuinka hänen poikansa prinssi Charlesin kamppailu onnettomana lapsena koulussaan Gordonstounissa. 

Charles esitetään jatkuvan kiusaamisen uhrina skottilaisessa koulussa. Hänen isänsä prinssi Philipin kerrotaan jaksossa vaatineen, että Charles lähetetään hänen vanhaan opinahjoonsa, vaikka kuningatar olisi halunnut poikansa käyvän Etonin. 

Hovista kerrotaan, että kuningatar ymmärtää monien The Crownia katsovien ajattelevan, että ohjelma on tarkka kuvaus kuninkaallisesta perheestä. Kuningattaren kerrotaan pahoittaneen mielensä siitä, että hänen puolisonsa prinssi Philip kuvataan jaksossa miehenä, joka ei välittänyt lapsensa hyvinvoinnista. 

– Hän oli erityisen ärsyyntynyt kohtauksesta, jossa Philipiltä ei heru lainkaan sympatiaa tolaltaan olevalle Charlesille, kun hän lennättää tämän kotiin Skotlannista. Sitä ei kerta kaikkiaan tapahtunut. 

Kuninkaallisen kirjailijan Hugo Vickersin mukaan The Crownin ongelma on toisinaan se, että se on äärimmäisen hyvin toteutettu televisiosarja.

– Se on hyvin kirjoitettu, hyvin näytelty ja upeasti kuvattu. Mikä tekee siitä vaikeampaa, sillä se vääristää todellisuutta: kaikki jaksot rakentuvat sepityksien ympärille. 

Koko jaksossa keskitytään Charlesin kouluaikaan Gordonstounissa ja hänen kokemaansa kurjuuteen siellä. Historioitsija Robert Laceyn mukaan Philipillä oli hyvät tarkoitusperät hänen lähettäessään Charlesin Gordonstouniin, sillä hän koki itse kasvaneensa siellä paljon. 

– Philip on esitetty ilkeänä siksi, että hän halusi poikansa menevän sinne, mutta hän teki sen vain hyvää tarkoittaen. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.