Tennisammattilainen Kristie Ahn kohautti vastauksellaan fanille – "Voisimme näyttää yleisölle persettä yhdessä"

Yhdysvaltalainen tennisammattilainen Kristie Ahn, 27, on jakanut värikkäitä vastauksia faniensa kysymyksiin Twitterissä. Yksi kysymys koski sitä, kuka olisi Ahnin unelmapari sekanelinpeliin.

Ahnin vastaus oli Marat Safin.

– Voisimme näyttää yleisölle persettä yhdessä, hän perusteli.

Venäläinen entinen maailmanlistan ykköspelaaja Safin veti shortsinsa alas Ranskan avointen kolmannen kierroksen ottelussa 2004 Felix Mantillaa vastaan innostuttuaan erään pisteen voittamisesta.

– Tunsin, että se oli hieno piste minulle. Oli sellainen tunne, että vedän housut alas. Mitä pahaa siinä on? Safin kommentoi tuolloin ESPN:n mukaan.

Safinin esiin nostaneelta Ahnilta kysyttiin myös muun muassa, keiden julisteita hänellä oli seinällään lapsena ja keiden julisteita hän olisi halunnut.

Ahn kertoi seinältään löytyneen jalkapalloilijoiden Fernando Torresin ja Cristiano Ronaldon kuvat lukiossa. Hän olisi halunnut seinälle myös tennistähdistä Andy Roddickin tai Safinin.

Maailmanlistalla 92:ntena oleva Ahn taipui Australian avointen ensimmäisellä kierroksella Tanskan Caroline Wozniackille lukemin 1–6, 3–6.

Lue myös:

    Uusimmat