Teemu Roivainen avautuu isyyden tuomista muutoksista: "Olen muuttunut todella herkäksi"

7:11
Näin ex-pari Saara Aalto ja Teemu Roivainen puhuvat yhteistyöstään.

Teemu Roivainen nauttii isyydestään.

Esiintyminen Lastenklinikoiden kummien JouluMielelle-konsertissa on laulaja Teemu Roivaiselle herkkä paikka. Isäksi pari vuotta sitten tullut laulaja myöntää isyyden herkistäneen.

– Televisiosta on tullut lapsiin liittyviä pätkiä ja inserttejä, enkä voi melkein edes katsoa niitä. Olen muuttunut todella herkäksi oman lapseni myötä, Roivainen kertoo MTV Uutisille.

Isyys on tuonut mukanaan värikkyyttä ja toivottua, erilaista tekemistä kiireisen artistin elämään.

– Aina ennen aikatauluni ovat olleet oman mieleni mukaisia. On mahtavaa, kun lapsen myötä musiikille on löytynyt vastapainoa. Vietämme esimerkiksi silloin tällöin päivän Hoplopissa, jolloin ei kyllä keskittyminen riitä muihin juttuihin kuin lapseen. Koen myös erilaisia tunnetiloja kuin ennen, hän pohtii.

Kiireiselle artistille koronapandemia puhkesi omalla tavallaan otolliseen aikaan. 

– Lapseni oli noin puolivuotias, kun "pakkoloma" alkoi koronan myötä. Itselleni se on ollut hienoa aikaa, kun olen saanut olla lapseni kanssa kotona, sillä sitä aikaa ei saa takaisin.

Joulua Roivainen odottaa hyvillä mielin, vaikka joulukonsertit ja kiertueet pitävätkin miehen kiireisenä juhlapyhien ympärillä. Itse jouluaaton hän on kuitenkin aina pyhittänyt levolle ja rauhoittumiselle.

– Tämä on kliseinen vastaus, mutta joulussa parasta on rauhoittuminen ja läheisten kanssa oleminen. Silloin ei tule puheluita tai sähköposteja. Saan myös syödä rauhassa ja hyvin.

Roivainen peräänkuuluttaa myös kulutuskulttuurin huonoa kehityssuuntaa. 

– Jos joku saa paljon nautintoa materiasta, niin mikäs siinä. Ehkä kulutus on kuitenkin mennyt omasta näkökulmasta mennyt vähän överiksi. Maltillisemminkin luonnonvaroja voitaisiin käyttää, hän päättää.

Lastenklinikoiden Kummien JouluMielelle-konsertti nähdään MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaina 12.12. klo 20 alkaen. Hyväntekeväisyyskonsertin juontavat Marja Hintikka ja Jaakko Loikkanen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja