Mainos

Tatuoinnin poisto meni karmivalla tavalla pieleen: "Se oli kuin kidutusta"

Tatuoinnin poisto aiheutti nuorelle naiselle kuukausien piinan. 

Suuri ruusutatuointi koristi 21-vuotiaan opiskelijan Pasuda Reawin rintaa vielä vuoden alusta. Nainen alkoi kuitenkin katua näyttävää tatuointiaan, ja päätti poistattaa sen antaakseen itsestään ammattimaisemman kuvan.

Tatuointi poistettiin naisen iholta helmikuussa kemikaalisella Rejuvi-menetelmällä, mutta vaikka poistosta on ehtinyt kulua jo kolme kuukautta, sen aiheuttama kipu ja tuska eivät ole vieläkään ottaneet helpottaakseen.

Aiheutti kuukausien piinan

Kyseisellä menetelmällä tatuointi pyritään poistamaan iholta ilman laseria pistämällä ihon alle voidetta, jonka seurauksena iho alkaa pikkuhiljaa hylkiä väriainetta haalistaen tatuoinnin näkyvistä. 

Reawinin kohdalla hoito ei kuitenkaan tehonnut luvatulla tavalla. Nainen kertoo itkeneensä öitä tuskasta, ja vasta kymmenen päivää hoidon jälkeen iho alkoi kuoriutua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Välittömästi hoidon alettua se alkoi kutista ja sattua kamalasti. Iholta kesti kauan kuoriutua. Se oli kuin kidutusta, enkä pystynyt nukkumaan, Reawin kertoo.

Noin kuukausi hoidon jälkeen tatuointi oli irronnut kokonaan jättäen naisen rintaan suuren arven. Vielä tänäkin päivänä rintaa koristaa entisen tatuoinnin muotoinen vaaleanpunainen arpi, joka ei ole osoittanut haalistumisen merkkejä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen katuu menetelmän valintaa ja toivoo, että olisi aikoinaan valinnut laserpoiston kalliista hinnasta huolimatta.

Lähde: Metro 

*** 


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.