Tätä mieltä Scott Disick todella on Kourtneyn kihlautumisesta – "Hän on edelleen hyvin katkera"

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12

Kourtney Kardashianin lasten isä Scott Disick on ottanut uutisen ex-rakkaansa kihlautumisesta raskaasti.

Pääkuvan videolla kerrotaan Kourtney Kardashianin yllätyslomasta Suomessa.

Kardashianin klaanin sisarusparven vanhin Kourtney Kardashian, 42, ja Blink 182 -yhtyeen rumpali Travis Barker menivät hiljattain kihloihin.

E! Newsin haastatteleman lähteen mukaan Kardashianin lasten isä ja ex-mies Scott Disick olisi suunniltaan kihlausuutisesta.

Toinen lähde oli kommentoinut, että Disick oli osannut aavistaa kihlautumisen olevan lähellä, koska Kardashian-Jenner -klaani oli maininnut asiasta hänelle etukäteen. Tämä ei ollut kuitenkaan auttanut asian käsittelyssä vaan Disick on ilmeisesti erittäin surullinen asian tiimoilta.

"Suljettujen ovien takana häntä kaduttaa"

Kardashian ja Disick seurustelivat vaihtelevasti yli 10 vuoden ajan aina vuodesta 2006 saakka, mutta eivät menneet ikinä naimisiin. Ex-parilla on kolme yhteistä lasta: Mason, Penelope ja Reign.

Viimeisen kerran Kardashian erosi Disickistä Yhdysvaltain itsenäisyyspäivänä 2015. Lähteiden mukaan Kardashian oli hermostunut Disickin käytöksestä, joka ei enää kolmen lapsen isänä ollut hyväksyttävää.

Kaikesta huolimatta Disick välittää yhtä Kardashianista.

– Hän (Kardashian) on hänen lastensa äiti, mikään ei vedä vertoja sille, nimetön lähde kommentoi.

Disickin ei ole kuitenkaan helppo olla ex-rakkaansa lähellä tällä hetkellä ja lähteiden mukaan hän vältteleekin tuoretta kihlaparia.

– Scott Disick on edelleen hyvin katkera Kourtneyn ja Travisin suhteesta. Hän haluaa Kourtneyn olevan onnellinen, mutta suljettujen ovien takana häntä kaduttaa se, miksei heidän (Disickin ja Kardashianin) suhteensa toiminut, nimetön lähde kertoo.

– Hän on katkera, koska ei ole ikinä nähnyt Kourtneyn olevan näin tosissaan kenenkään kanssa, toinen lähde kommentoi.

Rakkaudessa pettynyt Disick aikoo lähteiden mukaan keskittyä nyt suhteiden sijaan lapsiinsa.

– Se on hänen prioriteettinsa tällä hetkellä.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat