Kourtney Kardashian ja Travis Barker kihloihin! Tältä miehen ökykosinta näytti

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tällainen oli Suomen-vierailu

Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin rakkaustarina sai uuden käänteen.  

Kardashianin klaanin sisarusparven vanhin Kourtney Kardashian, 42, ja Blink 182 -yhtyeen rumpali Travis Barker menivät kihloihin. Kardashian julkaisi Instagramissa kuvaparin, jonka yhteydessä hän kertoi ilouutisesta. Onnellinen pari poseeraa kuvissa valtavan sydämenmuotoisen kukka-asetelman keskiössä hotellin edessä.

– Ikuisesti, Kardashian kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

Myös Barker on kommentoinut kuvaa.

– Ikuisesti, mies kirjoittaa.

Rakastavaiset ovat ilmeisesti viettäneet yhteistä aikaa hotellilomalla Kardashianin perheen kanssa. Silminnäkijät huomasivat myös Khloe Kardashianin ja Tristan Thompsonin olleen paikalla. Myös Kourtneyn äiti Kris Jenner oli paikalla.

ENewsin lähteen mukaan Kourtneylla ei ollut aavistustakaan kosinnasta.

– Hän kyynelehti ja ei voinut olla tunnustamatta rakkauttaan, lähde kommentoi.

Pariskunta on seurustellut vasta vähän aikaa.

Kourtney ja Travis ovat olleet ystäviä pitkään ennen kuin suhde kääntyi romanttiseksi. He ovat tunteneet toisensa vuosia. Travis asuu Kourtneyn tavoin Calabasasin alueella Kaliforniassa. Travis on tehnyt myös lyhyitä vierailuja Keeping Up With the Kardashians -ohjelmassa.

Kardashianilla on kolme lasta Mason, 11, Penelope, 8, ja Reign, 6, entisen puolisonsa Scott Disickin kanssa, joka on ollut mukana tv-sarjassa vielä senkin jälkeen, kun pari päätyi eroamaan vuonna 2015. Yhdeksän vuotta kestäneeseen suhteeseen mahtui ylä- ja alamäkiä ja pariskunta oli tuona aikana toisinaan myös erossa.

Lähde: ENews.

Lue myös:

    Uusimmat