Tätä et nähnyt televisiossa! Sanna Marin paljastaa virkistäytymiskikkansa – Maria Veitola yllättyy erikoisesta tavasta

1:38
Videolla Sanna Marin kertoo poikkeuksellisesta virkistäytymiskikastaan

Sanna Marin paljastaa Maria Veitolalle, mikä on myös Eurooppa-neuvostossa ahkerasti käytetty virkistäytymiskikka.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa juontaja-toimittaja Maria Veitola vierailee pääministeri Sanna Marinin luona Kesärannassa, pääministerin virka-asunnossa. 

Yökyläilyä seuraavana aamuna Marin ja Veitola valmistautuvat yhdessä päivään Kesärannan kylpyhuoneessa. Marin kertoo Veitolalle muun muassa huulikiillosta, jota käyttää jopa lenkkeillessään, sekä muista vinkeistään kauneudenhoitoon liittyen. 

Yksi Marinin paljastus kuitenkin yllättää jopa Veitolan. Marin kertoo, mitä tekee jopa töiden lomassa kesken päivän, mikäli työpäivä on pitkä ja täynnä tapaamisia tai neuvotteluja. Marinin tapa ei ole kovinkaan tavanomainen, eikä moni ehkä osaisi kuvitella pääministerin tekevän näin kesken töiden. 

– Siis se virkistää kummasti. Tulee ihan semmoinen freesi olo, Marin kertoo. 

– Tämä on myös Eurooppa-neuvostossa käytetty, koska siellä on ihan hulluja päiviä. Siellähän siis valvotaan 36 tuntia putkeen. Se on ihan sairasta, se neuvottelu, Marin jatkaa. 

Yökylässä Maria Veitola Sanna Marinin luona MTV3-kanavalla torstaina 14.10. kello 21. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja