Tästä uudessa Unelma-asunto Espanjassa -sarjassa on kyse!

1:55
Esittelyssä Unelma-asunto Espanjassa

Etelän lämmöstä haaveilevat suomalaiset matkaavat MTV:n uudessa lifestyle-ohjelmassa Espanjan Aurinkorannikolle etsimään unelmiensa asunto.

Unelma-asunto Espanjassaon uusi lifestyle-ohjelma, jossa etelännälkäiset suomalaiset lähtevät etsimään itselleen unelmiensa asuntoa Espanjan Aurinkorannikolta. Tehtävässä heitä auttavat paikalliset kiinteistönvälittäjätKirsi Oras ja Markus Aho, joilla on vuosien mittainen kokemus Aurinkorannikon asuntomarkkinoilta.

Jokaisessa jaksossa tutustumme ostajiin, jotka kertovat, miksi he ovat etsimässä asuntoa etelän auringon alta. Haussa voi olla pakopaikka talven varalle, viehättävä kakkoskoti perheelle tai unelmien luksusvilla ystävien muodostamalle yhteisölle. Ostajat rajaavat etsimälleen asunnolle budjetin ja esittävät välittäjille toiveita, joiden haluaisivat unelma-asunnossaan toteutuvan.

Oras ja Aho alkavat kumpikin tahoillaan haravoida alueen asuntotarjontaa ja pääsevät samalla ottamaan mittaa myös toisistaan. Kaksikko kilpailee siitä, kumpi onnistuu löytämään ostajille täydellisen unelma-asunnon. 

Kumpikin välittäjä etsii ostajille kaksi kohdetta esiteltäväksi. Jokaisen asuntonäytön jälkeen ostajat saavat mahdollisuuden antaa palautetta näkemästään kohteesta. 

Asuntonäyttöjen jälkeen valta siirtyy välittäjien käsistä ostajille, jotka pääsevät pisteyttämään jokaisen kohteen antamalla sille tähtiarvosanan yhdestä viiteen. Lopuksi ostajilla on edessään viimeinen valinta, jolloin selvää mikä nähdyistä kohteista on heidän unelma-asuntonsa Espanjassa sekä kumpi välittäjistä kruunataan jakson voittajaksi.

Tutustu välittäjiin:


KIRSI ORAS

Kirsi Oras on omien sanojensa mukaan ajautunut kiinteistönvälittäjäksi ikään kuin sattumalta. Vielä kymmenen vuotta sitten hän toimi opettajana kauppaoppilaitoksessa, mutta opetustyö asiakaspalvelun ja esimiestaitojen parissa alkoi tuntua liian turvalliselta. Niinpä hän päättikin vaihtaa alaa ja hyppäsi mukaan kiinteistönvälittämisen vauhdikkaaseen maailmaan. Kirsi ehti luomaan ansiokasta uraa Suomessa muutaman vuoden ajan, kunnes viisi vuotta sitten muutti kokonaan Espanjaan.  

Kun Kirsi ensimmäisen kerran saapui Fuengirolan juna-asemalle, hän käski miestään viemään hänet äkkiä pois. Kirsi oli nimittäin kuvitellut asuvansa enemminkin Ranskassa kuin Aurinkorannikolla. Hyvin pian hän kuitenkin huomasi, että Fuengirola ja koko Aurinkorannikko olivat paljon mainettaan parempia paikkoja.

Kiinteistönvälittäjän työssä Kirsille kaikkein tärkeintä on luottamus. Hän tekee asiakkaan kanssa paljon pohjatyötä ja tutkii perin pohjin, mitä asiakas etsii. Kirsi kuvailee itseään kaikki heti nyt -tyypiksi, mutta Espanjan tahmeat byrokratiakiemurat ovat pakostakin opettaneet hänelle kärsivällisyyttä.  

Töiden ulkopuolella Kirsi on hedonisti prätkänainen, joka rakastaan hevosia. Hän asuu vuoristokylässä aivan rannikon tuntumassa.

MARKUS AHO

Markus Aho on entinen mainostoimistoyrittäjä, joka muutti kymmenen vuotta sitten pohjolan pimeyttä pakoon Espanjan Aurinkorannikolle. Asetuttuaan aloilleen hän päätti opetella itselleen uuden ammatin kiinteistönvälittäjänä. Suuren osan elämästään yrittäjänä leipänsä ansainnut Markus ehti olla toisen palveluksessa vain puoli vuotta, kunnes perusti jo oman firmansa. Mihinkäs tiikeri raidoistaan pääsisi?  

Markus suhtautuu työhönsä erittäin kunnianhimoisesti ja pieteetillä. Tästä kertovat muun muassa hänen suositut viikoittaiset asuntoinfonsa sekä hänen kyltymätön halunsa tutustua jatkuvasti uusiin alueisiin. Markus kertookin sahaavansa autollaan rannikkoa ristiin rastiin useita satoja kilometrejä yhden viikon aikana.  

Markukselle työ ja vapaa-aika nivoutuvat yhteen. Häntä kiinnostavat asuntojen ohella erityisesti remontoiminen, sisustaminen ja taide. Hän nauttii esteettisyydestä ja pienistä asioista, joita hän kutsuu arjen luksukseksi. 

Markus asuu Axarquían alueella idyllisessä, vanhassa vuoristotalossa. Omien sanojensa mukaan maalla. Siellä riittää tekemistä aina, kun siunaantuu vähänkin vapaa-aikaa. Markuksella on myös pidemmän aikaa ollut käynnissä elämäntaparemontti, johon kuuluvat muun muassa pitkät pyörälenkit vuoristossa. 

Unelma-asunto Espanjassa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla keskiviikkoisin 8.2. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja