MTV:n kevään 2023 ohjelmisto julki – katso listaus

Tutustu MTV:n kevään 2023 ohjelmistoon! 0:50
Tutustu kevään 2023 ohjelmistoon

MTV:n kanavien kevään 2023 ohjelmisto on julkaistu.

MTV:n kanavilla nähdään keväällä 2023 jälleen vanhoja suosikkeja ja liuta uutuusohjelmia. 

Tutustu kevään ohjelmiin:

Kuokkavieras Kataja -sarjassa Janne Kataja, kuvaaja Hannu Pyyhtiä ja äänittäjä Sami Auru heittäytyvät suomalaisten vieraanvaraisuuden armoille. Jaksoissa kolmikko matkaa satunnaisesti jollekin suomalaiselle paikkakunnalle ja 42 tunnin ajan heidän ainoa turvansa on paikallisten avuliaisuus. Kymmenen jakson ajan he pääsevät arvioimaan vieraanvaraisuutta Kemistä Sauvoon ja Kauhavalta Parikkalaan.

Kuokkavieras Kataja 2. tammikuuta alkaen MTV Katsomo ja MTV3

Muodin huipulle -sarjassa kymmenen muotisuunnittelijaa kilpailevat ja kehittävät taitojaan intensiivisten haasteiden edetessä. Tehtävien teossa muotisuunnittelijoita ohjaa mentori, jonka neuvoja suunnittelijoiden kannattaa kuunnella.

Tuomariston lisäksi asuja arvioivat tehtäväkohtaiset vierailevat tuomarit. Kausi huipentuu finalistien muotinäytökseen.

Muodin huipulle helmikuussa MTV Katsomo ja MTV3

Unelma-asunto Espanjassa -sarjassa suomalaiset pariskunnat, ystävykset ja perheet lähtevät etsimään itselleen unelmiensa asuntoa Aurinkorannikolta. Asunnon löytämisessä he saavat apua paikallisilta kiinteistönvälittäjiltä Kirsi Orakselta ja Markus Aholta, joilla on vuosien kokemus Aurinkorannikon asuntomarkkinoilta. 

Osallistujat rajaavat budjetin ja esittävät toiveet, jotka juuri heidän unelma-asuntonsa tulisi täyttää. Kirsi ja Markus alkavat kumpikin tahoillaan haravoida alueen asuntotarjontaa ja pääsevät ottamaan mittaa toisistaan leikkimielisessä kisassa. 

Unelma-asunto Espanjassa helmikuussa MTV Katsomo ja MTV3 

Salametsästäjien jäljillä on kolmiosainen dokumenttisarja Jere Hietalan kokemuksista salametsästyksen vastaisessa taistelussa Etelä-Afrikassa. Sarjassa liikutaan niin maalla, merellä kuin ilmassakin ja kohdataan sekä rikollisia salametsästäjiä että suojelutyötä tekeviä puistonvartijoita ja suojeluaktivisteja. Lisäksi omaa jännittävää osaansa näyttelevät villieläimet, joita täytyy yhtä aikaa suojella ja varoa.

Jere Hietala – Salametsästäjien jäljillä helmikuussa MTV Katsomo

Roope Salmisen juontamassa Tietäjät tietää -sarjassa kolme tavallista suomalaista kisailee kasvavasta rahapotista. Potin saavuttamisessa heitä auttaa seitsemän julkisuudesta tuttua henkilöä. Jokainen julkkis, eli tietäjä, on tuonut kisaan oman kategoriansa. 

Kilpailijat istuvat ensin kilpailijapyörässä, joka arpoo, kuka pääsee tietäjäpyörään vastaamaan kysymyksiin ja kasvattamaan kokonaispottia. Tietäjäpyörässä kilpailijaa odottaa julkisuudesta tutut tietäjät, jotka ovat valmiita auttamaan kilpailijaa parhaansa mukaan.  

Kun kysymykseen vastataan oikein, potti kasvaa. Vääristä vastauksista taas joutuu takaisin kilpailijapyörään, joka arpoo seuraavan kisaajan peliin. Lopulta vain yksi kilpailijoista voi voittaa potin itselleen. Ohjelma perustuu englantilaiseen formaattiin The Wheel.

Tietäjät tietää myöhemmin keväällä MTV Katsomo ja MTV3

Fleksaajat-sarjassa juontajat Seksikäs-Suklaa ja MolyBros lähtevät etsimään Suomen kovimpia fleksaajia, jotka elävät muita leveämmin eivätkä pelkää näyttää sitä.

Fleksaamisen kohteena ovat muun muassa vaatteet, kengät, veneet ja kellot. Kauden aikana tavataan muodin asiantuntijoita ja keräilijöitä, vietämme päivän monimiljonäärin kanssa ja tutustutaan tulevaisuuden digitaaliseen fleksaamiseen.

Fleksaajat myöhemmin keväällä MTV Katsomo

Studio Pääskysaari on Jenni Pääskysaaren ideoima ja emännöimä henkilöhaastattelusarja. Jokaisessa jaksossa kutsutaan Studio Pääskysaareen valokuvattavaksi ja jututettavaksi tunnettu suomalainen ihminen. Hänet nähdään kasvavan lapsesta aikuiseksi elämän varrelta poimittujen valokuvien avulla. 

Studio Pääskysaari myöhemmin keväällä MTV Katsomo ja MTV3 

Samalla rahalla -sarjassa erilaiset kodinetsijät tutustuvat juontaja Ile Uusivuoren ja kiinteistönvälittäjä Marika Holländerin johdolla sokkoina kolmeen eri asuntoon, valitsevat niistä mieluisimman tietämättä, missä se sijaitsee ja muuttavat sinne viikoksi asumaan. Kun viikko on ohi, he päättävät, haluavatko tehdä koekodista itselleen pysyvän kodin.

Samalla rahalla myöhemmin keväällä MTV Katsomo ja MTV3

Ihanat siirtolapuutarhat -sarjassa Nicke Lignell vierailee eri siirtolapuutarhoilla ja tutustuu suomalaisten kesänviettoon ja mökkielämään. Joka jaksossa myös nikkaroidaan mökin ja palstan pieniä kunnostustöitä. 

Ihanat siirtolapuutarhat myöhemmin keväällä MTV Katsomo ja AVA

Keväällä nähdään myös vanhoja suosikkisarjoja. Putouksesta starttaa tammikuussa jo 15. tuotantokausi. Luvassa on tuttuun tapaan sketsejä, improvisaatiota, musiikkia sekä yllätyksiä. Kaudella nähdään kuusi näyttelijää, joiden joukossa on sekä vanhoja Putous-konkareita että debytoivia uusia tähtiä. 

Janne Katajan Kuutamolla-sarjasta seurataan ensi keväänä neljännen tuotantokauden jaksoja. Jokaisessa jaksossa tuttuun tapaan kolme vierasta kertovat toisilleen kaksi tositarinaa ja yhden valheen. Kilpailijoiden ja yleisön on arvattava, mikä kertomuksista on keksitty. 

Stadi vs. Lande -gameshow'ssa kaupunkilaiset ja maalaiset ottavat toisistaan mittaa. Stadin puolia pitää tälläkin kaudella Jaakko Saariluoma ja landen joukoissa seisoo Kalle Lamberg.

Eero Ettalan luotsaamassa Ota rahat ja juokse -ohjelmassa tunnetuilla kisaajilla on ensi keväänä tunti aikaa piilottaa 10 000 euroa sisältävä rahasalkku. Heillä on käytössä auto ja rahaa, jolla voivat hankkia apuvälineitä piilotukseen. Tunnin päästä heidät otetaan kiinni ja viedään pidätysselliin, jolloin kuulustelut ja etsinnät voivat alkaa. Piilotettuja rahasalkkuja etsivät Ari Huhtinen, Kari Laari, Kristiina Komulainen sekä Mikko Raula, joilla on 30 tuntia aikaa selvittää kätköpaikka. 

Yökylässä Maria Veitola -sarjan kahdeksannella kaudella vieraillaan jälleen julkisuudesta tunnettujen suomalaisten luona. Tulevalla kaudella yökyläreissut kuljettavat Maria Veitolan kaikkialle Suomeen ja jopa sen rajojen ulkopuolelle. 

Julkkiksia yllätetään jälleen ensi keväänä, kun Marja Hintikan juontama Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi tulee taas. Kaudelle luvataan uusia rakkauslauluja ja vanhoja klassikoita. Pitääkö olla huolissaan? -sarjan tulevalla kaudella Kari Hotakaisen tilalle paneeliin istahtaa Pirjo HeikkiläTuomas Kyrön, Miika Nousiaisen ja Jenni Pääskysaaren rinnalle. 

Kari Aihinen, Helena Puolakka ja Henri Alén tuomaroivat keväällä jälleen uutta MasterChef Suomi-tuotantokautta. 

Bachelor etsii jälleen rakkautta uudella kaudella. Kauden ajalle luvataan jälleen yllätyksellisiä käänteitä. Ohjelman jälkeen nähdään tuttuun tapaan Mikko Parikan Bachelor: Ruusun jälkeen, jossa studioon kutsutaan ohjelmassa mukana olleet naiset ja he kertovat tapahtumista, kun kamerat eivät olleet paikalla.

Aarrepajassa laitetaan Jenni Pääskysaaren johdolla elämää nähneet, huonoon kuntoon menneet mutta rakkaat esineet jalustalle ja kunnostetaan ne arvoiseensa loistoon. 

Suurmestarissa kilpaillaan Jaakko Saariluoman luomissa erikoislaatuisissa tehtävissä. Tuomarina tuttuun tapaan Pilvi Hämäläinen. Saariluoma juontaa myös keväällä LEGO Masters Suomi -sarjan toista kautta. Kauden päätuomarina jatkaa Esa Nousiainen.

Putous 21. tammikuuta alkaen MTV Katsomo ja MTV3
Kuutamolla 21. tammikuuta alkaen MTV Katsomo ja MTV3 
Stadi vs. Lande 27. tammikuuta alkaen MTV Katsomo ja MTV3 
Ota rahat ja juokse  27. tammikuuta alkaen MTV Katsomo ja MTV3 
Yökylässä Maria Veitola helmikuussa MTV Katsomo ja MTV3
Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi helmikuussa MTV Katsomo ja MTV3 
Pitääkö olla huolissaan? helmikuussa MTV Katsomo ja MTV3
MasterChef Suomi helmikuussa MTV Katsomo ja MTV3
Bachelor  helmikuussa MTV Katsomo ja MTV3
Bachelor: Ruusun jälkeen helmikuussa MTV Katsomo
Aarrepaja myöhemmin keväällä MTV Katsomo ja MTV3
Suurmestari myöhemmin keväällä 
MTV Katsomo ja MTV3
Lego Masters Suomi myöhemmin keväällä MTV Katsomo ja MTV3
Suomen kaunein koti: kesämökit myöhemmin keväällä MTV Katsomo ja MTV3
Maajussille morsian maailmalla 
myöhemmin keväällä MTV Katsomo ja MTV3
Suomen surkein kuski myöhemmin keväällä MTV Katsomo ja MTV3
Joonas Nordman Show: Grillikausi myöhemmin keväällä MTV Katsomo ja MTV3
Love Island Suomi myöhemmin keväällä MTV Katsomo ja MTV3
Salatut elämät 23. tammikuuta alkaen MTV Katsomo ja MTV3
Harjunpää helmikuussa MTV Katsomo ja MTV3
Kämppikset myöhemmin keväällä MTV Katsomo ja MTV3

Keväällä nähdään myös realityja maailmalta. Love Island Australian uusi, 4. kausi alkaa tammikuussa MTV Katsomossa. Tammikuussa alkaa myös uusi Exät illallisella (Eating With My Ex) -sarja. Sarjaa esitetään MTV Katsomossa ja AVAlla 3.1. alkaen. Helmikuusta alkaen MTV Katsomoon saadaan myös vankiromansseja seuraavat Love After Lockup ja Life After Lockup -sarjat uusin tuotantokausin. 

Brittien haaveita aurinkoisissa maisemissa sijaitsevasta kodista seurataan uusin Unelma-asunto auringon alta -jaksoin marraskuusta alkaen.

Botched: Mokatut kauneusleikkaukset -sarjassa plastiikkakirurgit Paul Nassif ja Terry Dubrow korjaavat pieleen menneiden kauneusleikkausten jälkiä uuden, 7. kauden jaksoissa 24.1. alkaen  MTV Katsomossa ja AVAlla.

Keväällä nähdään myös Witness Number 3Rules of the Game (2022), Hudson & Rex sekä American Horror Story.

Lue myös:

    Uusimmat