Mainos

Tästä tiedät, että nykyinen tyttöystäväsi on tuleva vaimosi

Mies, jos mietit onko tyttöystäväsi vaimomateriaalia, tässä hyvä vinkkilista.

Mistä tietää löytäneensä sen oikean, jonka kanssa voisi jakaa tulevaisuuden? Tässä listattuna 15 eri kohtaa, jotka antavat osviittaa siitä, että olet löytänyt rinnallesi jotain hyvinkin ainutlaatuista.

Tästä tiedät, että tyttöystäväsi on vaimomateriaalia

1. Tyttöystäväsi kehuu sinua kaikille. Ystävilleen, työtovereilleen, kaikille. Tämä johtuu siitä, että hän on yksinkertaisesti ylpeä sinusta ja onnellinen rinnallasi. Hän puhuu sinusta mielellään, ja saatkin huomata, että hänen ystävänsä tietävät sinusta jo paljon, vaikket olisit edes tavannut heitä aiemmin kasvotusten.

2. Voitte matkustella yhdessä, ettekä tappele jatkuvasti.
Jos selviätte matkastressistä, huutavista lapsista, likaisista pyyhkeistä, kadonneista passeista ja matkalla saaduista vatsataudeista ilman pahimman luokan riitoja, on se hyvä merkki.

3. Huomaat, että hän katsoo sinua sillä silmällä. Tyttöystäväsi mielestä olet komein ja vetävin mies maan päällä – ja hän myös kertoo siitä sinulle.

4. Teillä on samanlaiset arvot. Te molemmat haluatte samankaltaisen parisuhteen ja tulevaisuuden. Jos esimerkiksi päätätte olla hankkimatta lapsia, se on yhteinen päätöksenne, ei toisen sanelemaa.

5. Hän on kiinnostunut ystävistäsi ja heidän  hyvinvoinnistaan. Tyttöystäväsi tapaa mielellään myös sinun ystäviäsi ja tulee mainiosti toimeen heidän kanssaan.

6. Kun kuulet, että muut valittavat kumppaneistaan, et pysty samastumaan heihin. Jos huomaat, että sinulla ja tyttöystävälläsi on hyvä olla vaikka vain valkoisia seiniä tuijottaen, mistäpä sitä valittamaan?

7. Hän on tärkein tukijasi. Tyttöystäväsi uskoo sinuun – joskus jopa enemmän kuin sinä itse. Hän tukee päätöksiäsi ja hän myös haluaa luoda sinuun itsevarmuutta silloinkin, kun olet epävarmimmillasi.

8. Sinun on helppo suunnitella yhteistä tulevaisuutta. Voit ostaa teille konserttilipun tai varata ensi talveksi loman, sillä tiedät, että te ette ole eroamassa. Tunnet sisimmissäsi, että tämä ihminen on kanssasi tulevaisuudessakin ja voit luottaa siihen.

9. Hän tekee vuoksesi uhrauksia – ja sinä hänen. Ja uhrauksien tekeminen ei tunnu uhraukselta. Hän ei myöskään vaadi takaisinmaksua.

10. Hän ei yritä muuttaa sinua. Hän tuntee sinut läpikotaisin, tietää huonot ja erikoiset piirteesi. Eikä hän halua muuttaa sinua, vaikka jotkin piirteet ärsyttäisivätkin häntä. Koska hän haluaa sinut juuri tuollaisena kuin olet.

11. Ystäväsi ovat aidosti onnellisia puolestasi. Kaikki sinkkuvuodet, hämmentävät yhdenillanjutut, vanhat exät ovat takana päin ja ystäväsikin ovat onnellisia puolestasi, että olet löytänyt rinnallesi mahtavan tyypin.

12. Pystyt olemaan hänelle rehellinen kaikesta. Uskallat kertoa hänelle kaiken ilman pelkoa siitä, että hän tuomitsee sinut.

13. Hän on ensimmäinen, jolle haluat kertoa, jos jotain jännittävää, outoa tai mahtavaa tapahtuu. Ennen saatoit tekstata parhaimmille kavereillesi, mutta nyt haluat kertoa ensimmäisenä uutiset tyttöystävällesi.

14. Hän hemmottelee sinua.

15. Haluat suojella häntä. Vaikka todellisuudessa hän ei tarvitse suojelusta. Se on vain tunne, koska rakastat häntä niin julmetusti.

Tällaisia häitä erityisen rakastunut suomalaispari vietti:

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.