Tästä syystä tähdet ahmivat haastatteluissa

Moni on varmaan ihmetellyt, miten langanlaihat näyttelijät tuntuvat haastatteluissa ahmivan ruokaa suurina annoksina. Asiantuntijoiden mielestä kyseessä on julkisuustemppu.

Kun lukee haastatteluja Hollywoodin tähtösistä, saattaa huomata, että jutuissa kuvaillaan yksityiskohtaisesti, miten tähdet ahmivat suuria annoksia pastaa tai makeita jälkiruokaherkkuja. Yleensä haastateltavat myös kertovat innokkaasti suuresta ruokahalustaan.

New York Times -lehden artikkelissa viihdealan sisäpiiriläiset paljastavat kyseessä olevan julkisuustemppu, jolla yritetään hillitä huhuja syömishäiriöistä.

Elokuvatiedottaja Jeremy Walker kutsuu ilmiötä 'dokumentoiduksi tapaukseksi julkisesta syömisestä'. Walker uskoo, että kyseessä on näyttelijätähtösten tapa näyttää normaaleilta ja maanläheisiltä.


Kun The Roommate -elokuvan näyttelijä Minka Kelly syö spagetti carbonaraa haastattelun aikana, kyse on Walkerin mielestä tietyn imagon suojelemisesta. Tai kun samasta leffasta tuttu Gossip Girl -tähti Leighton Meester nappaa suuhunsa palan pizzaa, se johtuu Walkerin mukaan siitä, että hän haluaa ihmisten ajattelevan, ettei hän vahdi painoaan.

– He ovat niin varmoja siitä, että ihmiset olettavat heillä olevan syömishäiriö, että heidän on pakko ahmia suden lailla suuria annoksia lohdutusruokaa näyttääkseen normaaleilta, tiedottaja Bumble Ward kertoi New York Timesille.

– Ja mikä pahempaa, heistä tuntuu, että heidän on pakko kommentoida sitä, miten paljon he nauttivat olostaan.

Mutta Anna Holmes, nettisivusto Jezebelin entinen päätoimittaja, sanoo, että rehellisyys olisi parempi vaihoehto kuin liioiteltu syöminen.

– Arvostaisimme sitä, jos haastattelussa näyttelijä sanoisi 'Kuuluu toimenkuvaani olla tietyn kokoinen, ja se vaatii paljon työtä. Minulla on tapana syödä hyvin terveellisesti, pieninä annoksina, mutta aina välillä herkuttelen'. Haluaisin kuulla sen. Se ei ole helppoa, Holmes sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja