Tässä ovat Talent Suomi -tuomarit – mukana tuttuja supertähtiä

Nelihenkinen Talent Suomi -tuomaristo etsii Suomen vaikuttavinta talenttia, kun kykykilpailuformaatti nähdään MTV3-kanavalla keväällä 2020.

Maailman suurin ja suosituin koko perheen viihdeohjelma Got Talent tarjoilee katsojille henget salpaavia esityksiä ja upeita elämäntarinoita. Ohjelman kautta suuren yleisön suosioon ovat nousseet niin laulajat, tanssijat, taikurit kuin sirkustaiteilijatkin.

Estradi on auki esiintyjille laidasta laitaan ikään tai taitolajiin katsomatta. Ohjelma tuo esiintyjille runsaasti näkyvyyttä, ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia myös ammattilaisille Suomessa ja kansainvälisesti. 

LUE MYÖS: 

Suomen Talentissa esityksiä arvioi arvovaltainen tuomaristo, jonka vaikeana tehtävänä on karsia esityksistä parhaimmat tuleviin semifinaaleihin. Tuomaristossa nähdään ennennäkemätön kombo karismaa ja positiivista energiaa, kun pöydän taakse asettuvat upea koreografi ja esiintyjä Jorma Uotinen, häikäisevä laulaja-lauluntekijä Krista Siegfrids, valloittava Duudsoni HP Parvianen sekä valovoimainen koomikko-näyttelijä Ernest Lawson.

Krista Siegfrids

– Tuntuu mahtavalta olla mukana ohjelmassa, jota olen aina itsekin seurannut, ja jossa kuka vain voi tehdä mitä vain. Olen myös itse aloittanut urani kykykilpailun kautta, ja tämä on loistava tapa tulla alalle. Odotan, että joku tulee ja räjäyttää tajuntani. Haluan yllättyä, kokea suuria tunteita ja timanttisia hetkiä, Siegfrids kuvailee. 

Ernest Lawson

– On suuri kunnia olla osa Got Talent -ilmiötä ja olin tosi innoissani kuullessani millaisessa seurassa olen mukana tuomaroimassa. Toivoisin näkeväni lavalla jotain, mitä maailmassa ei ole ennen nähty, Lawson hehkuttaa. 

HP Parviainen

– Talent-tuomarin tehtävä on erikoinen ja todella mielenkiintoinen. Haluan vaikuttua esityksistä ja esiintyjän talentti voi olla mitä vain – akrobatiaa, laulua tai mitä lie – kunhan sen tekee täydellä sydämellä ja esiintyy ilolla ja innolla, Parviainen odottaa. 

Jorma Uotinen

– Odotan yllättäviä esityksiä, jotain ennennäkemätöntä, lahjakkuuksia, riskinottoa ja ennen kaikkea iloa ja innostusta! On aivan huippua saada olla mukana maailmanluokan viihdeohjelmassa, joka luo mahdollisuuksia ja avaa kanavia tuntemattomille kyvyille, Uotinen kommentoi. 

Suomen Talentin juontajana nähdään Mikko Leppilampi, joka kertoo pitäneensä formaatista aina. Tuomarinelikossa hän näkee juuri sen, mitä Got Talentissa vaaditaan.

– Heistä jokainen on myös itse laittanut itsensä likoon, testannut omia rajojaan ja heittäytynyt kokeilemaan uusia juttuja. He ovat huipputason ammattilaisia, jotka kuitenkin kehittävät koko ajan itseään ja opettelevat uutta. He tuovat ohjelmaan oman kokemuspohjansa kautta kallisarvoista kommentointia ja tietotaitoa, ja heillä on oikea palo tähän hommaan.

 Koe-esiintymiset kuvataan Helsingissä syys-lokakuussa 2019. Onko sinulla tai ystävälläsi joku erityinen talentti? Vielä ehdit mukaan kilpailemaan 30 000 euron pääpotista! 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja