Talent-kilpailijan paluu sai Simon Cowellin kyyneliin – oli kustantanut kilpailijan selkäleikkauksen

Simon Cowell liikuttui Brittains' Got Talent -ohjelmassa tavattuaan teini-ikäisen tanssijan, jonka selkäleikkauksen hän oli itse kustantanut.

17-vuotias Julia Carlile sai tunteikkaan vastaanoton Brittain's Got Talent -ohjelmassa, kun hän esiintyi kykyjenetsintärealityn entisille mestareille ja finalisteille omistetussa The Champions -versiossa.

Carlile osallistui kilpailuun ollessaan 15-vuotias. Hän oli osana MerseyGirls -nimellä kulkenutta tanssiryhmää, joka selviytyi aina finaaleihin asti. Carlilen tavoitteena oli käyttää 250 000 punnan suuruista palkintorahaa korjaamaan hänen selkärankansa ja pelastamaan tanssijan uransa.

Ryhmä ei kuitenkaan onnistunut voittamaan ja Carlile jäi ilman rahoja. Ohjelmaa tuomaroiva ja tuottava Simon Cowell päätti rientää apuun ja lennätti nuoren tanssijan Yhdysvaltoihin kallista leikkausta varten.

Tanssiryhmä palasi tyylikkäästi takaisin Talent-lavoille ja tuomariston jäsenet olivat silminnähden liikuttuneita.

– Haluan puhua vain ja ainoastaan yhden ihmisen vahvuudesta ja ystävyydestä ja tuesta, jota teillä kaikilla on, mitä näimme, kun ensimmäisen kerran tapasimme teidät, Cowell sanoi ääni murtuen.

– Kun näkee teidät tekemässä paluun, se tarkoittaa minulle kaikkea, Cowell jatkoi tunteellisena.

Niin ikään tuomarina toimiva Alesha Dixon liikuttui Carlilen paluusta. Hän painoi vuonna 2017 MerseyGirlsin esiintyessä kultaista summeria, joka takasi ryhmälle etenemisen suoraan finaalin karsintoihin. Tuomarit voivat kauden aikana painaa kyseistä summeria vain kertaalleen.

– Tämä sai sydämeni leijailemaan. Simon, rakastan sinua. Rakastan, mitä olet tehnyt hänen eteensä, Dixon hehkutti tuomaripariaan.

Carlile kertoi lavalla, että ei pystynyt kaksi vuotta sitten kävelemään. Nyt hän teki voltteja jättimäisen Wembley areenan lavalla.

– Simon, kiitos niin paljon. En usko, että olen koskaan ollut näin onnellinen, Carlile sanoi Cowellille.

Lähde: Mirror

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja