Tässä on maailman kallein kerrostaloasunto!

Ainakin tiettävästi maailman kallein kerrostaloasunto on nyt myytävänä New Yorkissa. Asunto on kolmikerroksinen, ja se sijaitsee Manhattanilla olevan pilvenpiirtäjän kolmessa ylimmässä kerroksessa.

New Yorkin 150 West 56th Streetillä sijaitseva, todella upeasti sisustettu lukaali ei ole aivan kenen tahansa ostettavissa – asunnolla kun on hintapyyntöä pyöreät sata miljoonaa dollaria, eli noin 81,4 miljoonaa euroa.

73 kerrosta Manhattanin yläpuolella olevasta asunnosta on upeat näkymät New Yorkin yli, ja asunnon terassi 360 asteen näkymineen onkin korkein kaupungissa oleva terassi. Asuintilaa huoneistosta löytyy yhteensä 743 neliötä, ja terassiakin on huimat 278 neliötä!

Marmoria, mahonkia ja muita luksusmateriaaleja

Asunnon ensimmäisessä kerroksessa tulijaa tervehtivät upea sisääntuloaula marmorisine lattioineen. Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät myös WC-tilat sekä todella suurikokoiset säilytyskomerot. Ylempiin kerroksiin pääsee kapuamaan joko mahonkisia portaita tai hissiä käyttäen.

Kun asunnossa liikkuu edemmäs, voi seuraavaksi ihastella Versailles'n puutarhojen inspiroimaa kastanjalattiakuviointia tai mennä viilentymään edellä mainitulle upealle terassille. Muualta asunnosta voi löytää yhteensä kuusi makuuhuonetta, marmorisia kylpyammeita ja todella suurikokoisen höyrysuihkun.

On asunnossa mahdollisuus pitää myös kokouksia – ja sitä varten on aivan oma kokoustilansa. Elokuvia voi vetäytyä katsomaan upeaan mediahuoneeseen, ja ruokasalista löytyy tilaa yli 20 vieraalle. Asunnon jokainen yksityiskohta materiaaleista vesihanoihin ja taideteoksiin on viimeisen päälle mietitty.

Palvelusväelle oma asunto

Asunnon tuleva omistaja on kiistatta multimiljardööri, ja tällainen henkilö tarvitsee luonnollisesti myös henkilökuntaa. Kokeille ja suurikokoisen viinikellarin butlereille on varattu tilaa, ja löytyy asunnosta myös joko vieraille tai palvelusväelle tarkoitettu erillinen asunto, jonne pääsee sisälle erillistä palvelusväen sisäänkäyntiä käyttäen.

Arkkitehti Helmut Jahnin suunnittelema rakennus on muutoinkin todellinen täyden palvelun pilvenpiirtäjä: The City Spire -nimeä kantavasta rakennuksesta on mahdollista saada aulapalvelua ympäri vuorokauden, asukkaiden viihtyvyydestä vastaa tehtävään erikseen palkattu henkilö, ja asukkaat pääsevät urheilemaan kuntosalille ja valtavalle uima-altaalle.

Asuntoa välittää näyttelijä Robert DeNiron kiinteistönvälittäjäpoika Raphael DeNiro.

Teksti: Jokakoti
Lähde: Elliman.com
Kuva: Elliman.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja