Mainos

Tanssiva kuningatar - Britannian häähuuman huippu?

Lähestulkoon kaikki, mikä liittyy kuninkaallisiin häihin on tällä hetkellä kuumaa tavaraa Britanniassa.

Yritykset hyödyntävät häähuumaa häikäilemättä: virallisten muistoesineiden rinnalla myynnissä on lukemattomia prinssi Williamin ja Kate Middletonin kuvilla varustettuja epävirallisia mukeja, lautasia ja muita kapineita.

Internet-markkinoinnissa varsinaiseksi hitiksi on noussut brittiläisen matkapuhelimia myyvän yrityksen mainosvideo, jossa koko kuninkaallinen perhe saapuu tanssien kirkkoon. Poikabändi East 17:n tahtiin tanssii jopa vihkiseremonian suorittava Canterburyn arkkipiispa. Kaikki henkilöt ovat tietenkin kaksoisolentoja.

Videota on katsottu yli kuusi miljoonaa kertaa muutamassa päivässä.

Toinen esimerkki onnistuneesta nettimainonnasta on animaatio, jossa häitä viettävät pienet kudotut nuket.

Käsitöiden ystävien iloksi laadittu ohjekirja Kudo itsellesi kuninkaalliset häät on kymmenkertaistanut myyntinsä sen jälkeen, kun hääintoilijat ovat löytäneet congaa tanssivan kuningasperheen netistä.

Prinssi William ja Kate Middleton vihitään Westminster Abbeyn katedraalissa huhtikuun 29. päivä.

MTV3 seuraa kuninkaallisia häitä suorana netissä perjantaina 29.4. Kooste päivän juhlallisuuksista nähdään televisiossa MTV3 kanavalla kello 20 alkaen.

Voit osallistua keskusteluun MTV3 Uutisten Facebook-ryhmässä , ja etukäteen voit häihin valmistautua häille omistetuilla erikoissivuillamme!

(MTV3 - AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.