Tanssiraati paljastaa kenet toivovat tulevaisuudessa näkevänsä TTK-parketilla: "Uskallan sen nyt tässä sanoa"

Tanssii tähtien kanssa päätökseen - tanssiraati arvioi voittajan 7:26
Tanssii Tähtien Kanssa päätökseen – Tanssiraati arvioi voittajan

Huomenta Suomen Tanssiraadin mukaan jo kenraaliharjoituksen perusteella oli selvää, että Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman finaali tulee olemaan äärimmäisen jännittävä.

Tanssii Tähtien Kanssa  huipentui sunnuntaina 26. marraskuuta nähtyyn finaaliin, jonka päätteeksi kauden voittajiksi julistettiin Pernilla Böckerman  ja Anssi Heikkilä. Pari suoritti läpi TTK-kauden hyvin vahvasti ja teki historiaa saamillaan peräkkäisillä kymppiriveillä ohjelman tuomareilta. 

Huomenta Suomen  Tanssiraati  oli yksimielisesti sitä mieltä, että voitto oli erittäin ansaittu. 

– Mutta se eilinenhän oli aivan mielettömän jännittävä ilta. Niinkuin tiedetään, ne erot olivat todella pieniä lopulta, että onko se (voittaja) Pernilla ja Anssi vai Matti (Suur-Hamari)  ja Katri (Riihilahti), MTV Uutisten viihdetoimittaja Aino Haili kertoi. 

Böckerman ja Heikkilä saivat yleisöäänistä 45,3 prosenttia ja toiseksi tulleet Suur-Hamari sekä Riihilahti saivat äänistä 44,7 prosenttia. Kolmanneksi tulleet Yeboyah  ja Valtteri Palin  saivat yleisöäänistä kymmenen prosenttia. Finaalissa annetuilla tuomaripisteillä ei ollut merkitystä lopputuloksen kannalta. 

Hailin mukaan jo jakson kenraaliharjoituksessa oli selvää, että finaalitaisto tulee olemaan hyvin tiukka. 

– Itseasiassa Katjalle (Lintunen, MTV Uutisten viihdetoimittaja) pidin liveseurantaa viestitse ja kerroin, että nyt tulee niin jännittävä ilta, koska tässä voi käydä mitä vaan. 

Kuluneen kauden jälkeen on myös aika varovasti kääntää katsetta tulevaisuuteen. Tanssiraati kertoikin, ketkä tutut suomalaiset haluaisivat itse nähdä joskus TTK-parketilla. 

– Itseasiassa Sipe Santapukki  kertoi minulle Roosa nauha -lähetyksen yhteydessä, että tämä on hänen unelmansa osallistua tähän kisaan. Joten ihan nyt tiedoksi siis kaikille. Uskallan sen nyt tässä sanoa, kun Sipe sen minulle julkisesti kertoi, Haili kertoi. 

– Ja minä haluaisin ehdottomasti nähdä Niko Saarisen  sekä Käärijän, Lintunen totesi vierellä. 

Katso Tanssiraadin koonti jännittävästä TTK-finaalista sekä koko kauden annista yllä olevalta videolta.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin.  

Lue myös:

    Uusimmat