Tanskalainen Josephine muistuttaa kuvillaan totuudesta somekuvien taustalla – "Viestisi on niin tärkeä etenkin nuorille tytöille"

Moni hakee somesta inspiraatiota –"inspokuvien"vaikutus usein aivan päinvastainen 2:38
KATSO MYÖS: Moni hakee sosiaalisesta mediasta inspiraatiota, mutta kuvien vaikutus voikin olla aivan päinvastainen. Asiantuntija kertoo, miksi.

Josephine näyttää, kuinka someen napatut kuvat eivät välttämättä vastaa todellisuutta. Hän on saanut näistä julkaisuistaan paljon kiitosta, kertoo Daily Star.

Tanskalaisella Josephine Livinillä on Instagramissa yli 149 000 seuraajaa. 23-vuotias Josephine haluaa välittää seuraajilleen viestiä siitä, kuinka jokaisen pitäisi rakastaa itseään sellaisena kuin on ja muistaa, että sosiaalisessa mediassa julkaistut kuvat eivät aina vastaa todellisuutta.

Josephine yrittää itse julkaista tilillään mahdollisimman todenmukaisia kuvia. Seuraajat näyttävät ilahtuneen näistä julkaisuista, sillä kommenteissa hän saa runsaasti kehuja realistisuudestaan. Monen mielestä hänen päivityksensä ovat tervetulleita muistutuksia siitä, mikä on aitoa ja mikä ei.

Totuus täydellisten kuvien takaa

Esimerkiksi alla olevan julkaisun Josephine teki viikko sitten. Siinä hän näyttää eron Instagram-poseerauksen ja tosielämän kuvien välillä.

Päivityksessä Josephine muistuttaa, että jokainen on täydellinen juuri sellaisena kuin on ja että Instagramissa näemme toisista vain yhden otoksen, jossa yleensä yritetään vielä luoda itsestä parhain mahdollinen kuva. 

– Älkää käsittäkö väärin, some voi olla tosi upea juttu. Emme vain saa unohtaa sitä, että netissä emme koskaan näe koko totuutta, hän kirjoittaa.

– Yleensä siellä on vain täydellisiksi hiottuja kuvia ja videoita. Emme näe koko tarinaa. Emme näe kaikkia puolia ja versioita. Näemme vain ne, jotka ihmiset päättävät julkaista.

Näet lisää kuvia kuvan nuolinäppäintä painamalla.  Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Päivitys on saanut yli 25 000 tykkäystä. 

– Ihana postaus! Olet niin kaunis, eräs kommentoija hehkutti.

– Viestisi on niin tärkeä etenkin nuorille tytöille, jotka luulevat kaiken Instagramissa olevan todellista, joku totesi.

– Rakastan tätä, niin inspiroivaa! kolmas kiitteli.

Muitakin tärkeitä muistutuksia samasta aiheesta

Josephinen tililtä löytyy paljon muitakin vastaavia julkaisuja.

Hiljattain julkaisemassaan päivityksessä hän näyttää eron niiden kuvien välillä, joissa on käytetty filtteria ja niiden, joissa ei ole. 

Näet lisää kuvia kuvan nuolinäppäintä painamalla. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eräässä toisessa julkaiusussa hän muistuttaa jälleen kuvakulmien ja asentojen merkityksestä. Josephine näyttää, kuinka vetämällä vatsaa sisään voi saada kehon näyttämään kuvissa erilaiselta.

Näet lisää kuvia kuvan nuolinäppäintä painamalla.  Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nämä bikinikuvat eivät ole sitä, miltä näyttävät:

Lue myös:

    Uusimmat