Kyllästyitkö katselemaan täydellisiä somekuvia? Riannen virkistävät kuvaparit muistuttavat arkisesta touudesta kuvien taustalla

Riannen kuvaparit muistuttavat, etteivät näkemäsi somekuvat edusta todellisuutta.

Amsterdamissa asuvaa Rianne Meijeria seuraa Instagramissa yli 700 000 naisen julkaisuista kiinnostunutta. Vaikka Rianne kaunis nainen onkin, juuri hänen epätäydelliset kuvansa kiinnostavat seuraajia enemmän.

Kuten "selluliittikuvia" jakavalla Danae Mercerillä, myös Riannella on tapana julkaista kuvapareja, joissa paljastetaan myös se epätäydellisempi puoli itsestä. Kuvissa Rianne poseeraa niin kuvakulma, valaistus kuin ilmekin kohdillaan, mutta vastapainoksi kuville on se toinen hetki. Kuvaparien toinen puoli näyttää nimittäin epäonnistuneen ilmeen, vatsamakkarat, huonon ryhdin tai jotain muuta vähän vähemmän täydellistä, mutta sitäkin aidompaa. Rianne alkoi julkaista kuvaparejaan vuonna 2018.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tuntui siltä, että vain täydellisten instagram-kuvien julkaisu oli käytännössä valehtelua, joten niiden toisten julkaisu niiden vieressä teki siitä todenmukaisempaa minulle. Siksi julkaisin Instagram vs. Todellisuus -kuvat. Ja se osoittautui hyväksi päätökseksi. Rakastan nyt sitä, että edustan jotain netissä, Rianne on kertonut Bored Panda -sivuston haastattelussa.

Huikea seuraajamäärä kertoo ainakin sen, että epätäydelliset hetket kiinnostavat somekäyttäjiä. Julkaisuilla onkin kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Katso hauskat kuvaparit:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Bored Panda, Insider


Lue myös:

    Uusimmat