Tanja saapuu Love Island Suomi -villaan – myös hänen siskonsa on tuttu televisiosta!

Love Island Suomi -villaan astelee tänään Tanja, joka on kotoisin Helsingistä. Hänen siskonsa Vera on aikaisemmin myös kilpaillut televisiossa.

VIDEO: Love Island Suomi esittelee: Tanja

Sairaanhoitajaopiskelija Tanja on tuore Love Island -saaren asukas. MTVuutiset.fin haastattelussa Tanjakertoo, että ohjelmaan osallistuminen oli hänen siskonsa Veran idea. Tanjan sisko on myös itse televisiosta tuttu, hänet nähtiin yhtenä Mallikoulu-ohjelman kilpailijoista. Nykyisin Vera tekee uraa mallitoimisto Paparazzin listoilla.

– En tiennyt että haku on käynnissä ja mietin, että tuonnehan olisi voinut lähteä itsekin. Siskoni ilmoitti minut ohjelmaan puolestani, Tanja paljastaa.

Hän kertoo, että sai varmuutta kisaan lähtemiseen siskonsa aiemmasta tv-kokemuksesta. Tanja kertoo, että hänen siskonsa kuvailisi Tanjaa varmaankin "aika pöhköksi".

– Olen ehkä vähän levoton ja aktiivinen persoona.

Saarelta Tanjaa kiinnostaa Sami

Tanja unelmoi kumppanista, joka on luonnonläheinen. Tärkeää on se, ettei mies halua vain löhötä kotisohvalla. Ehdoton ei Tanjalle ovat ylimieliset tyypit.

– Pitää olla seikkailunhalua. Haluan, että kumppanini pitää jalkani maassa, koska olen itse aika korkealentoinen tyyppi. 

Tällä hetkellä Tanjaa kiinnostaa villassa Sami, koska hän vaikuttaa maanläheiseltä ja huumorintajuiselta. Tanja kertoo, että Samin tuore ratkaisu tiputtaa aiempi parinsa sai hänet tuulettamaan.

– Vähän biletin, kun yksi este väliltämme lähti. Etenkin kun Sami hoiti asian itse puolestani. Ele pelastaa kaverin pari oli muutenkin hieno ja arvostettava, hän pohtii.

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja