Tanja Karpela haikeana Linnassa: Mummoni tekee leikekirjan

Nähdäänkö illan kuningattareksi moneen kertaan tituleerattu Tanja Karpela viimeistä kertaa Linnassa?

Kansanedustaja Tanja Karpela osallistuu todennäköisesti viimeistä kertaa Linnan juhliin.

– Samalla kertaa on mukava tunnelma muistella niitä kaikki kahtatoista kertaa, sillä jokainen kerta on erilainen. Ensimmäinen kerta oli se, jolloin jännitin suunnattomasti. Jännitin niitä niin paljon, että en muista siitä yhtään mitään. Sen jälkeen jo tiesi mitä täällä tapahtuu ja millaiset juhlat on kyseessä.

Aviomiehensä Janne Erjolan kanssa edustava Karpela kertoo, että ilta on sujunut hyvin – ainakin haastatteluun asti.

– On pakko tunnustaa, että jokainen vuosi olen pikkuisen jännittänyt, koska on aina haasteellisuusmomentteja. Esimerkiksi laahuksen kanssa ei koskaan tiedä mitä loppujen lopuksi käy.

12 vuotta linnan juhlia takana

Ilmassa on haikeutta, sillä Karpela kertoo Radio Novan haastattelussa, ettei enää aio asettua kansanedustajaehdokkaaksi.

– Tietty elämänvaihe on ohi. Kaksitoista vuotta eduskunnassa samojen työkaverien kanssa. Kyllä täytyy sanoa, että heitä tulee ikävä ja haikein mielin muistelen.

Muistoja upeasta kuitenkin jää, sillä Karpelan mummolla on ollut tapana ottaa tärkeitä lehtileikkeitä talteen.

– Hän on ollut sillä tavalla luotettava, että on ottanut talteen leikkeet, jos on jotain mitä haluan itse sitten mummona muistella. Eli isoäitini katsoo lehdet varmasti myös huomenna ja laittaa tämänkin illan talteen.

Karpelalla ja Erjolalla ei ole suuria jatkosuunnitelmia illalle.

– Tuo meidän pikkarainen on vielä sen verran pieni, että lähdemme varmasti aika aikaisin kotiin. Huomenna aamulla taas töihin, ei kunto riitä valvoa kovin myöhään.

Katso kuvagalleria:


MTV3 Helmi

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja