Tami järkyttyi – "Kaikkien aikojen unisin Kanada"

MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Juhani Tamminen oli järkyttynyt sunnuntaina Kanadan ja Venäjän pronssipelin jälkeen. Venäjä otti Ruotsin Malmösta pronssit matkaansa lukemin 2-1.

Kanada lähti nuorten jääkiekon MM-turnaukseen jälleen kerran yhtenä suurimmista suosikeista, mutta jäi jo toisena vuonna putkeen kokonaan ilman mitalia. Venäjä aloitti ottelun räväkästi ja johti jo avauserän jälkeen 2-0. Enempää maaleja sen ei enää tarvinnutkaan tehdä, sillä Kanada sai aikaiseksi vain yhden osuman päätöserässä.

– Minä ainakin muistan tämän pelin kaikkien aikojen unisimmasta Kanadasta. Luojan kiitos, että Venäjä voitti pronssin. Nämä veljet sentään iloitsee siitä, kuten me nähtiin. Kanada oli meitä vastaan umpisurkea, tänään umpisurkea. Heillä oli 11 ensimmäisen kierroksen varausta, (Brent) Sutter koutsina. En viitsi sanoa sitä englanninkielistä termiä, mutta se alkaa F:llä ja loppuu K:hon. Tämä oli ihan uskomatonta. Olen suoraan sanoen melkein järkyttynyt, Tami pyöritteli MTV Sportin studiossa.

Illan finaalissa kohtaavat Suomi ja Ruotsi. MTV Sport, Katsomo.fi sekä ilmaiskanava Sub näyttävät ottelun suorana lähetyksenä klo 20.00 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat