Tämä sikataklaus saattaa maksaa paljon! MM-kisoissa käynnissä huimien panosten trilleri

Kazakstan ja Italia taistevat vastakkain putoamista vastaan jääkiekon MM-kisoissa. Kazakstan johtaa putoamistataistoa 3-2 kahden erän jälkeen.

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Kazakstan näytti jo karkaavan toisen erän alkupuolella, kun Alikhan Asetov iski 3-1-johtomaalin. Diego Kostner toi kuitenkin Italian maalin päähän näyttävällä pujotuksella vain minuutti myöhemmin ajassa 25.26 (video jutun alla).

Kazakstan aloittaa päätöserän ylivoimalla, kun törkytaklaus toi Italian Dylan di Pernalle suihkutuomion ajassa 38.42.

Katso video Di Pernan sikataklauksesta jutun yläpuolelta!

Italialla on A-lohkossa kasassa yksi piste ja Kazakstan on nollakerhossa, joten ottelun voittaja säilyy A-sarjassa ja häviäjä putoaa ensi vuoden kisojen B-sarjaan.

Kello 16.20 alkanutta ottelua voi seurata C Moressa!