Tämä Rautjärvellä palaneesta omakotitalosta tiedetään: Edelleen 70-luvulla kuolleen miehen omistuksessa

MTV Rautjärven palaneella omakotitalolla 2:34
MTV Rautjärven palaneella omakotitalolla – tältä paikalla nyt näyttää.

Torsantiellä palaneen omakotitalon omistaa edelleen 1970-luvulla kuollut henkilö. 70-luvulla menehtyneellä talon omistajaksi merkityllä henkilöllä on sama sukunimi kuin eilen alueelta löydetyllä talon menehtyneellä asukkaalla. Menehtyneen asukkaan osuutta Rautjärven kirkon paloon tutkitaan.

Poliisi tutkii Rautjärven kirkon ja Torsantiellä syttyneen omakotitalon palon yhteyttä.

Omakotitalon alueelta löytyi eilen palon tutkinnan yhteydessä talon asukkaan ruumis ja yksi poliisin tutkintalinjoista on, että menehtynyt henkilö olisi Rautjärven kirkon tuhopoltosta epäilty.

Asukkaan kuolemassa ei tutkita rikosta.

MTV Uutiset tilasi Torsantiellä palaneen omakotitalon lainhuutotodistuksen, josta selviää, että talo on rekisteröity vuonna 1932 ja talon omistus on edelleen vuonna 1893 syntyneen ja vuonna 1971 kuolleen henkilön nimissä.

1970-luvulla kuolleella henkilöllä, jonka nimissä omakotitalo on, on sama sukunimi kuin eilen talon alueelta löydetyllä menehtyneellä talon asukkaalla.

Tällaisen henkilön yhteyttä Rautjärven kirkon tuhopolttoon selvitetään – poliisi pyytää havaintoja 1:28
Tällaista henkilöä poliisi etsii kirkon tulipaloon liittyen 

Poliisi julkaisee 60–80-vuotiaan miehen tuntomerkit

Rautjärven kirkkopalon ja omakotitalopalon tutkinnanjohtaja rikoskomisario Mika Salminen totesi tänään pidetyssä tiedotustilaisuudessa, että poliisi julkaisee tänään 60–80-vuotiaan harmaantuneen miehen tuntomerkit ja pyytää havaintoja miehen liikkeistä.

Poliisi ei kuitenkaan kommentoi, onko henkilö, josta pyydetään havaintoja, edelleen elossa vai onko kyseessä palaneen omakotitalon menehtynyt asukas.

Poliisi kertoi, että poliisilla on muitakin tutkintalinjoja kuin se, että omakotitalopalo ja Rautjärven kirkon palo liittyisivät toisiinsa.

Salminen ei kerro, mitä syitä poliisilla on epäillä, että palot liittyisivät toisiinsa, lukuun ottamatta ajallista yhteyttä.

Rautjärven kirkon paloa tutkitaan törkeänä tuhotyönä.

Lue myös:

    Uusimmat